× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η Νέα Δημοκρατία είχε τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση στη Λέσβο»

Ικανοποιημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματος δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Δημήτρης Χατζηδιάκος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/6/2023

«Η Νέα Δημοκρατία είχε τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση στη Λέσβο»

Την ικανοποίηση του για το εκλογικό αποτέλεσμα όπως αυτό διαμορφώνεται σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου Δημήτρης Χατζηδιάκος. Ο κ. Χατζηδιάκος μιλώντας στο «Ν» σημείωσε ότι σε όλη της διάρκεια της προεκλογικής περιόδου υπήρχε πολύ μεγάλη συσπείρωση του κόμματος και κάνενας εφησυχασμός.

Σχολιάζοντας ο κ. Χατζηδιάκος το γεγονός ότι φαίνεται να μπαίνουν στη βουλή τρία ακροδεξιά κόμματα, σημείωσε ότι γενικότερα αυτά τα πολιτικά σχήματα είναι θνησιγενή και αφορούν κυρίως πολίτες που θέλουν να διαμαρτυρηθούν και γι αυτό τα επιλέγουν.
Αυτή την ώρα έξω από το περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος και ψηφοφόροι του κόμματος που γιορτάζουν την πανηγυρική νίκη του κόμματος και την αυτοδυναμία της νέας κυβέρνησης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ