× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τρεις μέρες χωρίς νερό η Καλλονή, λόγω βλάβης στο αντλιοστάσιο

Σε απόγνωση οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της περιοχής που δεν έχουν νερό ούτε για την τουαλέτα. «Υπομονή λίγο ακόμη, λέει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, τα συνεργεία σύντομα θα ολοκληρώσουν τις εργασίες»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/6/2022

Τρεις μέρες χωρίς νερό η Καλλονή, λόγω βλάβης στο αντλιοστάσιο

Χωρίς νερό, από την Τρίτη,  εδώ και τρεις μέρες λόγω σοβαρής βλάβης στο αντλιοστάσιο, παραμένει η περιοχή της Καλλονής, με τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής να διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στα σπίτια και στα καταστήματά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά επιχειρηματίας της περιοχής η κατάσταση είναι αφόρητη. Οι καφετέριες και τα μαγαζιά δεν έχουν σταγόνα νερό και παλεύουν να λειτουργήσουν είτε με εμφιαλωμένο νερό, είτε με άλλους τρόπους, ωστόσο, όπως τόνισε αυτό δεν είναι εφικτό.

«Από την άλλη πλευρά σημείωσε, και τα νοικοκυριά έχουν σοβαρό πρόβλημα, αφού το νερό έρχεται λίγο τις βραδινές ώρες και ο κόσμος τρέχει να μαζέψει με τους κουβάδες και τα μπουκάλια για να κάνει τις απαραίτητες δουλειές στο σπίτι του. Μαζεύουμε νερό σταγόνα – σταγόνα για να ρίξουμε στην τουαλέτα, δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο, ούτε να βάλουμε πλυντήριο. Τα ντεπόζιτά μας έχουμε τελειώσει από τη δεύτερη μέρα της διακοπής και έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Επικοινωνήσαμε και με τη ΔΕΥΑΛ και με το Δήμαρχο, οι οποίοι έδειξαν κατανόηση ωστόσο ακόμη η βλάβη δεν έχει αποκατασταθεί».

Αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Καλλονής ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Γιώργος Φλώρος αναγνώρισε ότι κάτοικοι της περιοχής έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται αφού ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχει καθυστέρηση στην αποκατάσταση της βλάβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οφείλουμε μια συγγνώμη στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Καλλονής, για την τριήμερη ταλαιπωρία, ωστόσο οι ζημιές και τα διάφορα απρόοπτα είναι δυστυχώς στην καθημερινή ατζέντα της ΔΕΥΑΛ. Αυτή τη στιγμή (Πέμπτη απόγευμα), σημείωσε ο Γιώργος Φλώρος, τα συνεργεία της εταιρείας εργάζονται εντατικά για την αντικατάσταση της αντλίας που κάηκε. Ευελπιστούμε αύριο Παρασκευή η βλάβη να αποκατασταθεί και η υδροδότηση να ομαλοποιηθεί στη διάρκεια της ημέρας».

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Opening fiesta για το Bracciera στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 17 Μαΐου με τον dj Bobito
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τριήμερη επίσκεψη του υπουργού Μετανάστευσης στη Λέσβο

Το πρόγραμμα συναντήσεων και η κεντρική ομιλία για τις ευρωεκλογές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ελλάδα να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος»

Ο πολιτικός φορέας ΚΟΣΜΟΣ και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Πέτρος Κόκκαλης και Βασιλική Γραμματικογιάννη έστειλαν ανοιχτή επιστολή στην κυβέρνηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ε. του ΚΚΕ Κώστα Ρήγα στον Συνοικισμό

Η Σύσκεψη – συζήτηση με θέμα «Με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μάη στις 7 το απόγευμα στην Μυτιλήνη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Σε συνάντηση της ΚΕΔΕ ο Παναγιώτης Χριστόφας

Συμμετείχε σε συζητήσεις με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας
ΥΓΕΙΑ

SOS από τη Διεύθυνση Υγείας για την Αφρικανική σκόνη

Οδηγίες στους κατοίκους του βορείου Αιγαίου για την περίπτωση μεταφοράς σκόνης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑ

Έσωσε τη ζωή 30χρονου στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Αρχιφύλακας εν ώρα υπηρεσίας ανέλαβε δράση το απόγευμα της Δευτέρας- Γιατί δεν υπήρχε γιατρός;
ΘΕΑΤΡΟ

«Στο μέλλον» της Ντέπης Χατζηκαμπάνη ανεβαίνει στο Artοποιώ

Σε σκηνοθεσία του Ιωάννη Παπλωματά
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Λέσβου

Σήμερα Τετάρτη το πρωί
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στους «Blue Champions» της Ευρώπης η εταιρία του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η SciDrones IKE αναπτύσσει ένα πρωτοποριακό σύστημα εντοπισμού θαλάσσιων απορριμμάτων με την χρήση drones και τεχνητής νοημοσύνης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αποζημίωση 45.000 ευρώ για το κολυμβητήριο στα Θέρμα που δεν έγινε ποτέ!

Ο Δήμος Μυτιλήνης μετά τη διάλυση της εργολαβίας το Νοέμβριο του '22 με υπαιτιότητά του, θα πληρώσει αποζημίωση στην τεχνική εταιρεία που εκτελούσε το έργο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ