× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Μέσω φωτογραφιών του ο κ. Βέρρος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα»

Ανταπαντά ο Νίκος Χήρας στην Δημοτική Αρχή Βέρρου

Δημοσίευση 1/6/2022

«Μέσω φωτογραφιών του ο κ. Βέρρος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα»

Απάντηση, στην απάντηση της Δημοτικής Αρχής Βέρρου, από τον Νίκο Χήρα. Η αξιοματική αντιπολίτευση στο Δήμο Δυτικής Λέσβου σε ανακοινωσή της τονίζει ότι μέσω φωτογραφιών του ο κ. Βέρρος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολογητα για την βαρέλα και τα καύσιμα μέσα στο αλσύλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Χήρα:

«Το ότι ο κ. Βερρος τα ερπύστριοφορα μηχανήματα τα βάφτισε επιβατικά οχήματα της πολιτικής προστασίας , δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Παλιά του τέχνη κόσκινο άλλωστε.

Αυτο όμως που μας εκπλήσσει είναι η στροφή του κ. Βέρρου προς την ειλικρίνεια όπου και ομολογεί ότι υπάρχουν καύσιμα μέσα στο αλσύλιο όπου περιμετρικά υπάρχουν κατοικίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ομολογεί επίσης ότι , πλέον , τα καύσιμα βρίσκονται σε δεξαμενή καινούργια την οποία παρέλαβαν πριν λίγες μέρες (!!!) . Τοσο καιρό που βρίσκονταν τα καύσιμα κ. Βέρρο;

Μέσω φωτογραφιών του ο κ. Βέρρος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολογητα για την βαρέλα . Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι μέσα είχε μιλκ σεϊκ!»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ