× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το καμάρι του Παύλου Βογιατζή!

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» απαντά με ευγνωμοσύνη ο Θόδωρος Βαλσαμίδης

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 15/6/2019

Το καμάρι του Παύλου Βογιατζή!

Λιτό, αλλά περιεκτικό το μήνυμα του πρώην βουλευτή, Παύλου Βογιατζή για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Βαλσαμίδη ως βουλευτή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τον Νομό Λέσβου: «Θοδωρής Βαλσαμίδης, το παρόν και το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας στον Νόμο Λέσβου, τέτοιους υποψήφιους ονειρευόμουν για το κόμμα μας αποχωρώντας από την πολιτική! Καλή επιτυχία Θόδωρε!!!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επιδοκιμασία του σχολίου του ήταν πασιφανής από τον κόσμο που συγχαίρει τόσο τον κ. Βογιατζή για το σχόλιο στο facebook, όσο και τον ίδιο τον κ. Βαλσαμίδη για τη μεγάλη απόφαση, ο οποίος από την πλευρά του σχολίασε: «Η αρχή λένε, είναι το ήμισυ του παντός .. και εγώ την δική μου αρχή στην πορεία μου στην αυτοδιοίκηση όλα αυτά τα χρόνια την οφείλω Παύλο μου σ' εσένα. Και αυτό δεν το ξεχνώ !! Σ'' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τα λόγια σου αποτελούν τιμή για μένα !!!»

Ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης γεννήθηκε το 1971 στη Χίο. Κατάγεται από τον Πολιχνίτο και είναι παντρεμένος με τη Ιστορικό Μαρία Βαλλιάνου με την οποία έχει αποκτήσει δύο αγόρια το Σπύρο και τον Παναγιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Τεχνολογίας Υπολογιστών, Απόφοιτος του Πολυτεχνείου Πατρών και κάτοχος Mεταπτυxιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην ‘‘Περιβαλλοντική Πολιτική & Διαχείριση’’ του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ως Φοιτητής εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Ηλ/γων Μηχανικών & Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών (1993 – 1996) με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Διετέλεσε Γ.Γ. της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Λέσβου και μέλος της Γραμματείας Επαρχιακού της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ως Υπεύθυνος για τον Τομέα του Βορείου Αιγαίου.

Εργάσθηκε ως Καθηγητής Πληροφορικής στη Β/βάθμια Εκπαίδευση (1999-2003) στη Λέσβο. Το 2003 διορίστηκε στην Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε θέση Ηλ/γου Μηχ. & Μηχ. Η/Υ., ενώ διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΥΠΕ Β. Αιγαίου ως εκπρόσωπος των εργαζομένων (2005-2007).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τον Απρίλιο του 2004 μέχρι το Δεκέμβριο του 2008 εργάσθηκε ως Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε θέματα Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και σε θέματα Περιβάλλοντος.

Από το 1999 είναι Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ το διάστημα 2006-2010 εκλέχθηκε Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/Τμήμα Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Το 2006 εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Λέσβου με το Συνδυασμό «Αγώνας για τα Νησιά μας» με Νομάρχη τον Παύλο Βογιατζή και του ανατέθηκαν τα καθήκοντα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

- Εκπροσώπου της Ν.Α. Λέσβου στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (Ε.Ν.Α.Ε.)

- Τακτικού Μέλους στις Νομαρχιακές Επιτροπές Προγραμματισμού, Υποδομών & Περιβάλλοντος και Τουρισμού, Πολιτισμού & Διοίκησης (2007-2008)

- Μέλος Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων Νομού Λέσβου (2009-2010)

Διετέλεσε Αντινομάρχης Λέσβου με αρμοδιότητα τους τομείς των Δημοσίων Έργων & Περιβάλλοντος, καθώς και Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής «Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων & Περιβάλλοντος» (2009-2010).

 

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου με το Συνδυασμό «Αγώνας για τα Νησιά μας», όπου ο Συνδυασμός έλαβε ποσοστό 54%.

 

Από 01.01.2011 είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου με το Συνδυασμό «Αγώνας για τα Νησιά μας» και από το 2014 με τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο». Έχει εκλεγεί Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Χωροταξίας, Περιβάλλοντος & Υποδομών και έχει ορισθεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου και είναι Αντιπεριφερειάρχης Έργων Βορείου Αιγαίου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Φεύγει το «Διαγόρας» έρχεται το «Νήσος Ρόδος»

Λύση στην αυξημένη κίνηση στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη η δρομολόγηση του πλοίου Ro – Pax της Hellenic Seaways
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόκληση οι ύβρεις Γεωργιάδη κατά εργαζομένων και υγειονομικών

Με δυναμικές κινητοποιήσεις και εργατικό κίνημα πού δε θα αρκείται σε συμβολικές κινήσεις, μπορεί να μπει φραγμός στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική σημειώνει η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Λέσβου σε σχόλιο της για την επίσκεψη του υπουργού Υγείας στη Λέσβο
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Το Blue Carrier 1 στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Πρώτη προσέγγιση του Ro - Ro της Blue Star Ferries στη Λέσβο
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ούτε ευρώ στις επιχειρήσεις του Βορείου Αιγαίου

Η απάντηση του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας σε ερώτηση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Παρασκευΐδη αποκαλύπτει πως από τα 17,7 δις ευρώ προνομιακών δανειοδοτήσεων του Ταμείου Ανάκαμψης ούτε ευρώ δεν έφθασε στις επιχειρήσεις του Βορείου Αιγαίου
ΧΩΡΙΑ

Στη Λέσβο το Αγιο Φως με την Sky Express

Η μεταφορά του Αγίου Φωτός προς όλους τους προορισμούς αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί νωρίς το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γλέντι τη Λαμπροδευτέρα στον Αγιο Γεώργιο Μιστεγνών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος οι «Μιστεγνιώτες» θα αναβιώσουν το έθιμο της «κούνιας»
ΕΡΓΑΣΙΑ

Ξανά Ασφαλιστικά μέτρα από τους 26 συμβασιούχους covid της Μυτιλήνης

Επέστρεψαν στις δικαστικές αίθουσες οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν στις 23 Απριλίου αφού έχασαν τον πρώτο κύκλο των Ασφαλιστικών Μέτρων. Στο πλευρό τους Χριστόφας, Κατζανός και Καρασάββας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προχωράει έως την Περιφέρεια το έργο της προκυμαίας Μυτιλήνης

Μετά το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής θα γίνει προσπάθεια να απομακρυνθούν οι λαμαρίνες ως το ύψος της Τράπεζας της Ελλάδος, για την ανεμπόδιστη περιφορά των επιταφίων. Τα σενάρια για τις εργασίες το καλοκαίρι
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστό το Τσαρσί Χαμάμ τη Μεγάλη Παρασκευη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Προσβάλλετε την υπόληψή μου, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη»

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Βασίλης Τσαγκάρης περνά στην αντεπίθεση με ανακοίνωσή του και απαντά στην παράταξη «Νέα δράση - νέος Δήμος» και στα όσα ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για το ακίνητο στη Θερμή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δωρεά ρουχισμού στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Β. Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αυτοανακηρύχθηκε ανεπιθύμητος…»

Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ για τον Άδωνι Γεωργιάδη