× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ο Βέρρος έφτυσε κατάμουτρα όλους τους δημοτικούς συμβούλους»

Πυρά Nίκου Χήρα κατά της δημοτικής Αρχής δυτικής Λέσβου για τον χειρισμό στην υπόθεση της Σκάλας Ερεσού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/12/2021

«Ο Βέρρος έφτυσε κατάμουτρα όλους τους δημοτικούς συμβούλους»

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στην δυτική Λέσβο για τη στάση του δημάρχου σε σχέση με την παραχώρηση οικοδομικής άδειας τσιμεντοποίησης της παραλίας Ερεσού στη θέση «Αφεντέλι».Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δήμο Δυτικής Λέσβου Νίκος Χήρας καταφέρεται κατά του Ταξιάρχη Βέρρου ασκώντας του δριμεία κριτική αλλά και εναντίον των δημοτικών συμβούλων που στήριξαν με δηλώσεις τους τον δήμαρχο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ.Χήρα έχει ως εξής:

«Οι Αιρετοί της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δυτικης Λέσβου, προέβησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την 20-12-21 σε δήλωση στήριξης του Δημάρχου κ.Βέρρου , για τον χειρισμό του θέματος της παραλίας Ερεσού.

Ο χειρισμός του κ.Δημάρχου ήταν να αγνοήσει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αποφάσισε να ανακληθεί η προέγκριση οικοδομικής αδείας στο Αφεντέλι Ερεσού, να μη δοθεί άδεια οικοδομής και να γνωμοδοτήσει ο Δικηγόρος που θα ορισθεί ποιά είναι η αρμόδια Αρχή και ΟΧΙ απλά να ορίσει Δικηγόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δήμαρχος έφτυσε κατάμουτρα όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και την απόφαση.

Οι Αιρετοί της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να μήν χάσουν την καρέκλα τους, ενώ τους φτύνει ο Δήμαρχος λένε ότι ΨΥΧΑΛΙΖΕΙ.Όλοι πλέον έχουν καταλάβει το πώς λειτουργεί ο Δήμος.Να τους χαιρόμαστε για το Δημοκρατικό ήθος τους».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ