× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

8 νέοι υποψήφιοι με την Ανταρσία

Ολοκληρώνεται σταδιακά το ψηφοδέλτιο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/4/2019

8 νέοι υποψήφιοι με την Ανταρσία

Οκτώ νέα ονόματα υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων ανακοίνωσε σήμερα η περιφερειακή παράταξη «Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νίκο Μανάβη. Ανάμεσα στα ονόματα ξεχωρίζει αυτό του γιατρού Στρατή Παυλή ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών ΕΣΥ Ν.Λέσβου καθώς και περιφερειακός σύμβουλος. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν «εκπαιδευτικοί, μισθωτοί τεχνικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι, αγρότες, έμποροι, φοιτητές, νέοι επιστήμονες (άνεργοι ή ελαστικά εργαζόμενοι), συνταξιούχοι, αγωνιστές με ενεργή δράση στα σωματεία και στους κοινωνικούς τους χώρους, πολλοί εκλεγμένοι σε διοικητικά συμβούλια, με δράση στα τοπικά κινήματα, με καλλιτεχνική και αθλητική προσφορά».

Οι 8 υποψήφιοι έχουν ως εξής:

  • Αποστολίδης Ζαννής, Μηχανολόγος Μηχανικός, με καταγωγή από τη Λαγκάδα της Χίου.  Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (ΣΜΤ) και μέλος του ΣΜΤ Μακεδονίας.
  • Δημητρακοπούλου Αρετή, Με καταγωγή από την Ερεσό Λέσβου. Μεταφράστρια, επιμελήτρια, αρθρογράφος, καθηγήτρια Αγγλικών. Εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο της Μυτιλήνης.
  • Δημητριάδης Βλάσης, από τη Χίο. Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, από τη Χίο.  Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Διαμαντίδης Σεβαστός Καθηγητής Β βάθμιας Εκπαίδευσης. Υπήρξε για τέσσερα χρόνια αιρετό μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου Β΄ θμιας εκπαίδευσης Σάμου. Εδώ και πολλά χρόνια εκλέγεται στο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Λ.Μ.Ε. Σάμου (τα τελευταία στη θέση του προέδρου).
  • Ιντζιρτζής Γιώργος, Χημικός, εργάζεται στο Γενικό Χημείο του Κράτους, με καταγωγή από τη Λέσβο
  • Κατσιόλα Αποστολίνα (Λίνα), Αδιόριστη εκπαιδευτικός, βιβλιοϋπάλληλος. Ασχολήθηκε με την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ομάδων όπως Ρομά και ΑμεΑ. Από το 2000 εργαζόταν στον κλάδο του βιβλίου, μέλος του Σωματείου Υπαλλήλων Βιβλίου και Χάρτου του νομού Θες/νίκης, του οποίου υπήρξε γραμματέας και πρόεδρος. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Λαγκάδα Χίου.
  • Μοριανού Γιασεμή, Με καταγωγή από Λέσβο και Λήμνο. Υποψήφια διδάκτωρ του Πολυτεχνείου Κρήτης με αντικείμενο έρευνας την διαχείριση νερού στη γεωργία. Πρόεδρος Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Χανίων
  • Παυλής Στρατής Από το Σκουτάρο Λέσβου. Γιατρός στο Κέντρο Υγείας Άντισσας, γραμματέας της Ένωσης Ιατρών Ε.Σ.Υ. Λέσβου και έχει διατελέσει Περιφερειακός Σύμβουλος της «Ανταρσία στο Αιγαίο - Αντικαπιταλιστική Αριστερά» την περίοδο 2016 - 2017.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση Mουτζούρη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον Ραχμί Κοτς στην Τουρκία

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου επίσης είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο και με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αϊβαλιού
ΔΡΑΣΕΙΣ

«Αρωθυμία! Όσο ζω, θυμάμαι…» ‑ εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Την Κυριακή 19 Μαΐου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Μυτιλήνης
ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού, έτρεξαν για τη ζωή

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Lesvos Runners και ο Δήμος Μυτιλήνης στα Τσαμάκια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ανοιξε ανανεωμένο το Hola στα Βατερά

Με αφορμή την επένδυσή του, στον τόπο καταγωγής του ο υποψήφιος Διδάκτορας, Στέφανος Καραβίδας μιλά στο «Ν» για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

«Κάτω τα χέρια από το φράγμα Ερεσού»

Την αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση του φράγματος Ερεσού, εκφράζει ο Αγροτικός Σύλλογος της περιοχής
ΔΡΑΣΕΙΣ

Ας πάμε παντού στη Μυτιλήνη....με ένα ποδήλατο

Δεκάδες δημότες της πόλης πήραν το ποδήλατό τους και συμμετείχαν στην πανελλαδική δράση που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου την Κυριακή 12 Μαΐου στις 5 το απόγευμα
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η ξιμπουμπλήθρα έφερε την άνοιξη στο Μεσότοπο

Μια μουσικοχορευτική παράσταση γεμάτη «αρώματα», μουσικές και νεανικές παρουσίες
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζει το στολίδι της Μυτιλήνης

Αναλυτικά το πρόγραμμα των θρησκευτικών τελετών προς τιμή του Αγίου Θεράποντα
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Μάης δείχνει το ανοιξιάτικο πρόσωπό του

Με καλό καιρό θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες στη Λέσβο και θερμοκρασίες κοντά στους 27 βαθμούς κελσίου
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επιστημονική διημερίδα προς τιμήν του καθηγητή Ευθύμιου Παπαταξιάρχη

Πραγματοποιείται στις 17 και 18 Μαΐου από το Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Αμφιθέατρο του κτιρίου Γεωγραφίας
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μανούλες και παιδιά της Μυτιλήνης έτρεξαν για τη ζωή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε δράση που διοργάνωσαν την Κυριακή στις 11 το πρωί στα Τσαμάκια ο Σύλλογος Lesvos Runners με τον Δήμο Μυτιλήνης για την Γιορτή της Μητέρας
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι περιπέτειες του γέρο ‑ Πρέβελης στο Βόρειο Αιγαίο

Με αρκετή καθυστέρηση έφτασε το πλοίο που αντικατέστησε προσωρινά το «Νήσος Ρόδος», στο λιμάνι της Μυτιλήνης