× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό για το ΚΥΤ»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Δημοσθένη Χατζηγιάννη για τη Νέα Δημοκρατία, τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής και… τον κορονοϊό

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 8/10/2020

«Να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό για το ΚΥΤ»

Για την αλλαγή πλεύσης της Δημοτικής Αρχής Κύτελη σε ό,τι αφορά τη δημιουργία νέου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης ενάντια στο προσψρινό ΚΥΤ του Καρά- Τεπέ που «θα γονατίσει την περιοχή και τα παρακείμενα χωριά» μίλησε μεταξύ άλλων στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης, Δημοσθένης Χατζηγιάννης στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99». Μάλιστα στη συνέχεια ανέφερε «να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό», καθώς ο ίδιος είχε συστρατευτεί εξαρχής και προεκλογικά με τη «γραμμή της ΝΔ» για τη δημιουργία ενός μικρού κλειστού τύπου ΚΥΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Χατζηγιάννης τόνισε πως είναι πολύ καλά στην υγεία του μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, κατά την οποία ήταν ασυμπτωματικός, αλλά ο ίδιος μόλις έμαθε για το αποτέλεσμα ενημέρωσε αμέσως γνωστούς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, επισημαίνοντας ότι η εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας είναι η λύση.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε ότι προχωρούν οι διασπάσεις των ενιαίων νομικών προσώπων των δύο ενιαίων δήμων, αποδοκιμάζοντας για ακόμα μία φορά ότι δεν είναι εφικτή η μεταξύ τους συνεννόηση.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χατζηγιάννης ανέφερε ότι θα επαναφέρει την πρότασή του, κάποια ζητήματα να συζητιούνται στην Οικονομική Επιτροπή, ώστε τα πολιτικά ζητήματα να παραμένουν για το δημοτικό συμβούλιο, μόνο, όμως, όπως είπε αν γίνει αυτό αποδεκτό από τους συναδέλφους του. Μίλησε επίσης για τη συνεργασία με τις άλλες παρατάξεις και το ενδεχόμενο κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης να αναλάβουν θέσεις ευθύνης μετά τη διάσπαση των νομικών προσώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφέρθηκε επίσης και στη σύσκεψη που έγινε μεταξύ στελεχών της ΝΔ για τη δημιουργία νέας δομής, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να δοθούν ανταποδοτικά οφέλη στον Δήμο για το βάρος που επωμίζεται από το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα.

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Χατζηγιάννης χαιρέτισε την απόφαση καταδίκης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Δεν παρέλειψε δε να σχολιάσει την κριτική που (σ.σ. οφείλει να) ασκεί το «Ν» στη Δημοτική Αρχή Μυτιλήνης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Ζωντανεύει η Βατούσα με Κέντρο Εκπαίδευσης για το περιβάλλον

Μετά από ενέργειες του Δήμου Δυτικής Λέσβου και σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβούλίου. Η ίδρυσή του δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
ΘΕΑΤΡΟ

Δεύτερη παράσταση με τους αδελφούς Τσαχουρίδη στη Μυτιλήνη

Μετά το ενδιαφέρον του κόσμου για την παράσταση «Αρωθυμία! Όσο ζω, θυμάμαι…», προγραμματίσθηκε νέα εκδήλωση στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μυτιλήνη

Λόγω εργασιών διαγράμμισης και σήμανσης στο χώρο πάρκινγκ του επιβατηγού λιμένα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Δημήτρης Καιρίδης στη Μυτιλήνη

Θα μιλήσει σε συγκέντρωση οπαδών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας το Σάββατο 18 Μάϊου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Πανηγύρι για τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στη Λουτρόπολη Θερμής

Την Δευτέρα και την Τρίτη 20 και 21 Μαΐου. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στα Ψαρά η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου βορείου Αιγαίου

Θα συγκληθεί την Δευτέρα 20 Μαΐου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση ΚΚΕ ‑ ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

«Το μέλλον του Πανεπιστημίου Αιγαίου: Το δικό μας μέλλον – Ο δικός μας αγώνας»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μεγάλα μυαλά στη Λέσβο και στην Πληροφορική

Ο μαθητής του 4ου Γυμνασίου Χρήστος Ψυρούκης διακρίθηκε στην 3η φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορική
ΥΓΕΙΑ

Σε Πολιχνίτο και Πλωμάρι εξόρμηση για τεστ ΠΑΠ

Σαν... χτες γεννήθηκε το 1883 ο άνθρωπος που έσωσε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο με το τεστ που ανιχνεύει σε πρώιμο στάδιο τον καρκίνο του τραχήλου.
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση Μουτζούρη με Στασινό

Στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποιεί ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στη Λέσβο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 30 Μαΐου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Μυτιλήνη

Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος μέλος τoυ Πολιτικού Γραφείου του Κόμματος ενώ θα χαιρετίσει ο Μυτιληνιός υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Βαγγέλης Κατσακούλης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μαρία Κομνηνάκα στη Λήμνο

Περιοδεία της βουλεύτριας Λέσβου του ΚΚΕ