× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δυσαρεστημένος με Κύτελη ο Δημήτρης Βαρβαγιάννης

Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο εντεταλμένος σύμβουλος Πλωμαρίου, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι αν δεν είναι αρεστός σε κάποιους στην αυλή του δημάρχου, να του το πουν να φύγει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/8/2022

Δυσαρεστημένος με Κύτελη ο Δημήτρης Βαρβαγιάννης

Δυσαρεστημένος με τη Δημοτική Αρχή και με στενούς συνεργάτες του δημάρχου Μυτιλήνης, φαίνεται ότι είναι ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πλωμαρίου και πρόεδρος του Συνδέσμου Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δημήτρης Βαρβαγιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δημήτρης Βαρβαγιάννης πρώην δήμαρχος Πλωμαρίου, συνάδελφος γιατρός του Στρατή Κύτελη και καλός προσωπικός του φίλος, είχε δεχθεί να τον στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και να βοηθήσει με την εμπειρία του στην ανάπτυξη του Δήμου Μυτιλήνης και κυρίως της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου.

Η συνεργασία γενικότερα τα τελευταία τρία χρόνια, πήγαινε καλά, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και ζητήματα που δυσαρεστούσαν το Δημήτρη Βαρβαγιάννη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση των σπιτιών στην περιοχή που έγινε κατολίσθηση βράχων το Νοέμβριο του 2018 και μέχρι σήμερα δεν έχουν αποζημιωθεί οι ιδιοκτήτες ούτε προχώρησε οι αγορά των σπιτιών, όπως είχε δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή. 

Σε σημερινή ανάρτησή του ο Δημήτρης Βαρβαγιάννης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καλημέρα αν δεν είμαι αρεστός σε κάποιους από την αυλή του δημάρχου, να μου το πουν να φύγω, ίσως είναι καλύτερα για όλους μας. Αλλα να μου το πουν με όνομα και επιθετο. Δημαρχε πάρε θέση, εγώ δουλεία έχω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπώ το τόπο μου και  για αυτόν αγωνίζομαι με τα οποία λάθη και με τα οποία εμπόδια μου βάζουν κάποιοι. Συγγνωμη για τον τόνο αλλά είμαι πολύ εκνευρισμενος». 

Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η δυσαρέσκειά του σχετίζεται με κάποια έργα(;) ή δράσεις(;) που γίνονται ή δεν γίνονται στην περιοχή του Πλωμαρίου. Φέρεται να είπε σε κοντινό του πρόσωπο ότι λόγω της εμπειρίας ως δήμαρχος, γνωρίζει ακριβώς πως γίνονται ορισμένες διαδικασίες και δεν είναι εύκολο κάποιος να τον πείσει ότι γίνονται με διαφορετικό τρόπο. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξενάγηση στα Λαδάδικα της Μυτιλήνης με την «Παρέα»

Περπατάμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, τον 19ο αιώνα -Γράφει η ΠΑΡΕΑ*
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Έναρξη εγγραφών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Στις 31 Μαΐου λήγει η περίοδος έγγραφων αναφέρει ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συνεχίζονται οι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ το Σάββατο

Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ορνιθοπαρατήρηση στις Αλυκές Καλλονής

Διανύουμε την καλύτερη περίοδο για την παρακολούθηση της ανοιξιάτικης μετανάστευσης των πουλιών από τη Λέσβο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την παρέμβαση Κόκκαλη, συνεχίζεται το μπλόκο στο λαθρεμπόριο ρωσικού πετρελαίου

Ο γραμματέας του κόμματος «Κόσμος» έκανε αυτοψία
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς

Από την Στρατιωτική Διοίκηση της Λέσβου στο στρατόπεδο της Παγανής
ΧΩΡΙΑ

Λένε «Όχι» στην ιδιωτικοποίηση του φράγματος Ερεσού

Ανακοίνωση της «Κίνησης για ελεύθερα βουνά στη Λέσβο», της «Πρωτοβουλίας Ερεσού», και του Συλλόγου «Ο Θεόφραστός»
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑ

Γέμισε κλειστά καταστήματα η αγορά της Μυτιλήνης

Τα ακριβά ενοίκια στους εμπορικούς δρόμους, οι απανωτές κρίσεις, οι αυξήσεις στην ενέργεια, τα χρέη και ο νέος νόμος μπαμπούλας για τους ελεύθερους επαγγελματίας βάζουν λουκέτο σε καταστήματα της πόλης
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζει ο Αγιος Θεράποντας της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από 13 ως 19 Μαΐου