× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Γιάννης Μπουρνούς στην Πυροσβεστική

«Άμεση ανάγκη για αναβάθμιση εγκαταστάσεων», δηλώνει ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/8/2020

Ο Γιάννης Μπουρνούς στην Πυροσβεστική

Την έδρα της Περιφερειακής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν.Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς. Εκεί είχε συναντήσεις με τον Περιφερειακό Διοικητή Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο, καθώς και με αντιπροσωπεία της Ένωσης Πυροσβεστών Βορείου Αιγαίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Ντίνο.

«Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Στη συζήτηση με τον Περιφερειακό Διοικητή και την αντιπροσωπεία της Ένωσης Πυροσβεστών, καταγράψαμε αναλυτικά τα προβλήματα και τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, ώστε να αναβαθμιστεί σημαντικά η λειτουργία του και οι συνθήκες εργασίας για τους πυροσβέστες μας, που αποτελούν νευραλγικό μέρος των Σωμάτων Ασφαλείας και του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της χώρας.
Βασικά ζητήματα στα οποία δεσμεύτηκα να συνδράμω το αμέσως επόμενο διάστημα, είναι η μεταφορά του επιχειρησιακού κέντρου και της Περιφερειακής Διοίκησης, ώστε να αποσυμφορηθεί το κεντρικό κτίριο, αλλά και η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Πλωμαρίου και Αγιάσου, η αναβάθμιση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καλλονής, η ανάγκη προμήθειας νέων οχημάτων και εκσυγχρονισμού των πυροφυλακείων, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων πρωτοβουλιών για την διασφάλισης της ασφάλειας των πυροσβεστών εν ώρα εργασίας, με ιδιαίτερη έμφαση στη λήψη μέτρων για τους πυροσβέστες που επιχειρούν συχνά στο ΚΥΤ Μόριας.  
Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος με παρεμβάσεις εντός και εκτός Βουλής, αναγνωρίζοντας το κρισιμότατο λειτούργημα που επιτελούν συχνά υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες», τόνισε ο Γιάννης Μπουρνούς.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΛΕΣΒΟΣ

Συνάντηση Βέρρου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου στο Αϊβαλί
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξενάγηση στα Λαδάδικα της Μυτιλήνης με την «Παρέα»

Περπατάμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, τον 19ο αιώνα -Γράφει η ΠΑΡΕΑ*
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Έναρξη εγγραφών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Στις 31 Μαΐου λήγει η περίοδος έγγραφων αναφέρει ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συνεχίζονται οι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ το Σάββατο

Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ορνιθοπαρατήρηση στις Αλυκές Καλλονής

Διανύουμε την καλύτερη περίοδο για την παρακολούθηση της ανοιξιάτικης μετανάστευσης των πουλιών από τη Λέσβο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την παρέμβαση Κόκκαλη, συνεχίζεται το μπλόκο στο λαθρεμπόριο ρωσικού πετρελαίου

Ο γραμματέας του κόμματος «Κόσμος» έκανε αυτοψία
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς

Από την Στρατιωτική Διοίκηση της Λέσβου στο στρατόπεδο της Παγανής
ΧΩΡΙΑ

Λένε «Όχι» στην ιδιωτικοποίηση του φράγματος Ερεσού

Ανακοίνωση της «Κίνησης για ελεύθερα βουνά στη Λέσβο», της «Πρωτοβουλίας Ερεσού», και του Συλλόγου «Ο Θεόφραστός»
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑ

Γέμισε κλειστά καταστήματα η αγορά της Μυτιλήνης

Τα ακριβά ενοίκια στους εμπορικούς δρόμους, οι απανωτές κρίσεις, οι αυξήσεις στην ενέργεια, τα χρέη και ο νέος νόμος μπαμπούλας για τους ελεύθερους επαγγελματίας βάζουν λουκέτο σε καταστήματα της πόλης
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ