× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στο έλεος του θεού Κάτω Τρίτος και Μυχού

Αδιαφορία της δημοτικής Αρχής Κύτελη για τα χωριά του Δήμου Μυτιλήνης καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/5/2020

Στο έλεος του θεού Κάτω Τρίτος και Μυχού

Στο έλεος του θεού φαίνεται πως έχει αφήσει η δημοτική Αρχή Κύτελη τα χωριά του Δήμου Μυτιλήνης. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία των δημοτικών συμβούλων Παναγιώτη Βαλάκου,Στρατή Κόμβου και Νίκης Τσιριγώτη στα χωριά Κάτω Τρίτος και Μυχού, ο Δήμος εδώ και καιρό δεν έχει διαθέσει υπάλληλο για την καθαριότητα οδών και κοινόχρηστων χώρων ούτε για την κοπή χόρτων κλπ.
«Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πολιτική επιλογή της δημοτικής αρχής να απαξιώσει πλήρως τις παρεχόμενες υπηρεσίες για να επιβάλει ευκολότερα τις αποφάσεις της για παράδοση των υπηρεσιών της καθαριότητας και του πρασίνου σε ιδιώτες αλλά και η υπομονή των πολιτών, των εθελοντών, των εκλεγμένων τοπικών συμβουλίων και προέδρων που φροντίζουν για τον ευπρεπισμό των χωριών τους εξαντλείται» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι.
Παράλληλα η Λαϊκή Συσπείρωση ψέγει τη δημοτική αρχή του Στρατή Κύτελη καθώς όπως τονίζεται στην ανακοίνωση «δεν μιλάμε για έργα βιτρίνας αλλά για παρεμβάσεις ουσίας που συνδέονται με την ασφάλεια των πολιτών που πληρώνουν ένα σωρό τέλη για τις υπηρεσίες αυτές».
Τέλος καλούν τη δημοτική αρχή να σταματήσει να αδιαφορεί και «να προβεί εδώ και τώρα στις απαραίτητες ενέργειες, να στελεχώσει εδώ και τώρα τις κοινότητες με προσωπικό».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ