× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο γεφύρι των Παρακοίλων

Σε εργασίες προχώρησαν συνεργεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου μετά την παρέμβαση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/4/2024

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο γεφύρι των Παρακοίλων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο δίτοξο γεφύρι των Παρακοίλων που υπέστη ζημιές κατά τη σφοδρή βροχόπτωση της 16ης του περασμένου Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από συνεργεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου που άμεσα αντέδρασαν στην παρέμβαση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου με την οποία ζητούσε την άμεση λήψη σωστικών μέτρων και την πραγματοποίηση των απαραίτητων εργασιών.

Ας σημειωθεί ότι από μέρους της Δημοτικής αρχής της Δυτικής Λέσβου σχεδιάζεται συνολικότερη παρέμβαση στην περιοχή των Παρακοίλων, στη διαδρομή από το οθωμανικό λουτρό στο χωριό προς το προαναφερόμενο γεφύρι και από εκεί στο οθωμανικό τέμενος μέσω των λιθόστροτων μονοπατιών.

Μάλιστα το ερχόμενο Σαββάτο το πρωί, ομάδα αρχιτεκτόνων εξειδικευμένη σε αναστηλώσεις κτηρίων της οθωμανικής περιόδου θα επισκεφθεί το λουτρό των Παρακοίλων προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση του μνημείου και να προτείνει στο Δήμο Δυτικής Λέσβου τις απαραίτητες εργασίες.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ