× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»

Η συγκλονιστική εξιστόρηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην πρώτη επικοινωνία του μετά την έξοδό του από το Νοσοκομείο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/3/2024

«Βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»

Συγκλονιστική είναι η εξιστόρηση του Μυτιληνιού ηθοποιού Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στην πρώτη επικοινωνία του μετά την έξοδό του από το Νοσοκομείο.Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα και νοσηλευόταν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου Γεννηματάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» στην κόρη της συντρόφου του Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, στην πρώτη επικοινωνία του με τα μίντια μετά από την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.


«Χαίρομαι πολύ που έχω μια ευκαιρία να σας πω μια καλημέρα αλλά να πω μια καλημέρα και σε όλους τους αγαπημένους φίλους που νοιάστηκαν τόσο πολύ για εμένα όλο αυτό το διάστημα. Ήταν πραγματικά ένα κύμα μεγάλης αγάπης και στήριξης -σχεδόν ιαματικό ήταν αυτό το κύμα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Οι συσκευές μου, τα κινητά μου έχουν γεμίσει από μηνύματα. Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα, δεν μιλάω ακόμα στο τηλέφωνο, η Δανάη το ξέρει κι εσείς το ξέρετε, είμαι σε περίοδο ανάρρωσης, μια μίνι καραντίνα και μια προφύλαξη, δεν πρέπει να κουράζομαι, δεν πρέπει να μιλάω. Ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία να στείλω όλη μου την αγάπη στους ανθρώπους που νοιάζονται για εμένα, να τους πω ότι είμαι καλά, ότι τα δύσκολα πέρασαν μάλλον κι ότι σε όλη αυτή την περιπέτεια που είχα έναν άγγελο μαζί μου, γι’ αυτό και μιλάμε τώρα, είχα τον Ταξιάρχη μαζί μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξήγησε ότι θα απέχει από όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες τους επόμενους μήνες -βλέποντας και κάνοντας από την επόμενη σεζόν.«Μετά από ένα τόσο σοκαριστικό περιστατικό όλα είναι καινούργια. Είναι εκ των ων ουκ άνευ ότι άλλαξα κάποιες συνήθειες αλλά το πιο βασικό είναι ότι βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια. Έχεις καινούργιο πλάνο, έχεις μια καινούργια ματιά για τα πράγματα».


Απάντησε επίσης για το αν είχε κάποιο ιστορικό σε σχέση με την καρδιά του ή κάποιες ενοχλήσεις που αγνόησε.

«Υπήρχαν κάποια δείγματα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έδωσα καμία σημασία αλλά ίσως δεν έδωσα τόση σημασία όση έπρεπε. Υπήρχε και μια κληρονομικότητα. Ο πατέρας του πατέρα μου πέθανε στον ύπνο στην ηλικία που είμαι τώρα» είπε και περιέγραψε τι έγινε το «μοιραίο» βράδυ. Μιλούσε σε διπλή γραμμή με τη Βίκυ Σταυροπούλου και μια κοινή φίλη τους όταν ένιωσε έναν πολύ οξύ πόνο στο στήθος κι ένα τράβηγμα «σαν χταπόδι». Η κοινή φίλη ήταν αυτή που επέμεινε να καλέσουν αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο λόγω της ώρας -πολύ αργά τη νύχτα- έφτασε σε 4 λεπτά και σε αλλά τόσα λεπτά περίπου ήταν στο νοσοκομείο.

«Αν ήμουν μόνος μου, ίσως έλεγα κάτσε να δω μήπως περάσει, ενώ πρέπει αμέσως. Αν είχαμε καθυστερήσει πέντε λεπτά, τα πράγματα θα είχαν διαφορετική εξέλιξη» είπε ο ηθοποιός που συνέστησε σε όλους να ζητάνε βοήθεια αμέσως όταν νιώσουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Στις 3 χειρότερες θέσεις της Ευρώπης, η Ελλάδα στην ελευθερία του τύπου

Σύμφωνα με έκθεση του World Press Freedom Index για το 2024, η χώρα μας είναι τελευταία στην κατάταξη μαζί με Ουγγαρία και Μάλτα
ΕΛΛΑΔΑ

Όχι στην αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου!

Προκλητική η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 - 1974
ΕΛΛΑΔΑ

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ τη Λαμπροβδομάδα

Θα καταβληθούν περισσότερα από 62 εκατ. ευρώ σε 60.583 δικαιούχους
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Φεύγει το «Διαγόρας» έρχεται το «Νήσος Ρόδος»

Λύση στην αυξημένη κίνηση στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη η δρομολόγηση του πλοίου Ro – Pax της Hellenic Seaways
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Όλο το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Μέτρα όπως μείωση των έμμεσων φόρων (ΦΠΑ και ΕΦΚ) και επιβολή πλαφόν στα κέρδη των εταιρειών σε όλη τη γραμμή εισαγωγής, παραγωγής και μεταφοράς των προϊόντων παρουσίασε με σχέδιο νόμου ο ΣΥΡΙΖΑ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το ριζάρι, των κόκκινων αυγών του φτωχού

ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ευχές για το Πάσχα από τον Κώστα Μουτζούρη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου απευθύνει ευχές στους κατοίκους των νησιών μας
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Τι αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο και ποιους όρους έθεσε - Αντίθετος ο εισαγγελέας που τον κρίνει αμετανόητο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνάντηση Μουτζούρη με Γεωργιάδη για ζητήματα υγείας στο Β. Αιγαίο

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους αντιπεριφερειάρχες στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου
ΕΛΛΑΔΑ

Το βάψιμο αυγών τη Μεγάλη Πέμπτη και όσα πρέπει να προσέξετε

Ένα από τα πιο διαδεδομένα έθιμα του Πάσχα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκδήλωση για τη Λέσβο στο Λονδίνο με Λαζόπουλο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση προβολής που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συναντήσεις Καλλία, Χατζηκυριαζή και Κουρσουμποά στη Λήμνο

Οι αντιπεριφερειάρχες Τεχνικών Έργων, Μεταναστευτικής Κρίσης και Οικονομικών επισκέφθηκαν το νησί και είχαν συναντήσεις με φορείς και αυτοδιοικητικούς