× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Δυτική Λέσβο

Δείτε τις δηλώσεις του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου στην κάμερα του «Ν»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/3/2024

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Δυτική Λέσβο

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε η σημερινή επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821, στην Καλλονή, την έδρα του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Πολλοί ήταν οι κάτοικοι της Καλλονής και των γύρω χωριών που βρέθηκαν στην έδρα του Δήμου για να παρακολουθήσουν την μαθητική παρέλαση. Τις τοπικές αρχές στην παρέλαση εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Στρατής Κυρατζής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου Στρατής Γελαγώτης η Αντιδήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ζαχαρούλα Ιωακείμ, ο Μητροπολίτης Μηθύμνης Χρυσόστομος κ.ά.

Μετά το τέλος της παρέλασης στην Καλλονή ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος δήλωσε: «Αποδώσαμε τον ελάχιστο φόρο τιμής και την ευγνωμοσύνη μας σε όλους αυτούς που πριν 203 χρόνια ξεκίνησαν την Ελληνική επανάσταση, σε πείσμα όλων. Είναι αυτοί που έδωσαν σάρκα και οστά στην ελπίδα του έθνους και έθεσαν τις βάσεις την συγκρότηση του νέου Ελληνικού κράτους. Ταυτόχρονα καμαρώσαμε τα νέα παιδιά, την ελπίδα της πατρίδας μας. Κι αυτά με την σειρά τους τίμησαν τους αγωνιστές του '21. Χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ