× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης στους προέδρους των χωριών της Δυτικής Λέσβου

Τρίτη 19 Μαρτίου στις 7 και 30 το απόγευμα στο δημοτικό θέατρο Καλλονής προκειμένου να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/3/2024

Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης στους προέδρους των χωριών της Δυτικής Λέσβου

Κάλεσμα στους προέδρους των χωριών του δήμου Δυτικής Λέσβου,να παρευρεθούν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 19 Μαρτίου προκειμένου να θέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να καταθέσουν προτάσεις, απευθύνει η Λαϊκή Συσπείρωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παράταξή σε ανακοίνωση της σημειώνει τα εξής:

Δυστυχώς στην προηγούμενη θητεία της Δημοτικής Αρχής δεν κατέστη δυνατό να συζητηθούν σοβαρά θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο (π.χ. ΔΕΥΑΛ, ΔΕΔΑΠΑΛ, Πυροπροστασία, προσφυγικό). Μάλλον θεωρούσε ότι αυτά δεν είναι τόσο σοβαρά θέματα για να είναι στην ημερήσια διάταξη σε μία από τις 100και πλέον συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκανστην προηγούμενη θητεία, ώστε να γίνει η απαιτούμενη συζήτηση και να ενημερωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι δημότες.
Κατόπιν αίτησης που υπογράφηκε από 10 δημοτικούς συμβούλους, στην επόμενη συνεδρίαση θα αποτελέσει θέμα συζήτησης. Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί όλους τους προέδρους των χωριών να παρευρεθούν την Τρίτη 19/3 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, για να ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, καθώς είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ