× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ανακαλέστε τους χαρακτηρισμούς»

Aνακοίνωση της δημοτικής αρχής Δυτικής Λέσβου για τις δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΔΕΥΑΛ και δημοτικού συμβούλου Γιώργου Φλώρου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/3/2024

«Ανακαλέστε τους χαρακτηρισμούς»

Η δημοτική αρχή του Δήμου Δυτικής Λέσβου εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στα όσα υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ και δημοτικός σύμβουλος Μυτιλήνης Γιώργος Φλώρος στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μυτιλήνης. Η δημοτική αρχή του Ταξιάρχη Βέρρου καλεί τον κ.Φλώρο να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς που εξτόμισε ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ εναντίον των δημοτών της Δυτικής Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Κρείττον του λαλείν το σιγάν…»Το μάθαμε και αυτό!Οι δημότες και ο Δήμος της Δυτικής Λέσβου είμαστε και επισήμως «παράσιτα» και «ασθενείς» σύμφωνα με τα λεγόμενα του τέως Προέδρου της ΔΕΥΑΛ Γιώργου Φλώρου, όπως τα αναπαράγουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Αντί όμως να μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρίζει φορείς και πολίτες ο κ. Φλώρος, καλό θα ήταν να φρόντιζε στο διάστημα της Προεδρίας του στην διαδημοτική επιχείρηση να βελτίωνε τις υποδομές και να αποκαθιστούσε όλα τα διαχρονικά κακώς κείμενα των δικτύων της Δυτικής Λέσβου, που ταλανίζουν τον «ασθενή» που «παρασιτεί». Αντί να επιτίθεται με τέτοια απρέπεια, θα έπρεπε να κοιτάζει πριν απ΄ όλα στον καθρέπτη του για να θυμηθεί το πρόσφατο καλοκαίρι όπου οι κατεξοχήν τουριστικοί προορισμοί του νησιού μας Μόλυβος, Βατερά και Ερεσσός, έμειναν από νερό στο αποκορύφωμα της θερινής σεζόν.

Με την παρούσα ανακοίνωση καλούμε τον κ. Φλώρο να ανακαλέσει άμεσα τους χαρακτηρισμούς και να υπερτονίσουμε ότι η τεχνητή αντιπαράθεση μεταξύ των δύο Δήμων του νησιού -που ακολουθήθηκε κατά κόρον ως πολιτική πρακτική κατά την προηγούμενη τετραετία- αποδοκιμάστηκε από το σύνολο των δημοτών της Λέσβου.
Κάθε αντίστοιχη προσπάθεια λοιπόν, θα πέσει στο κενό.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ