× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης πάει θέατρο

Παρασκευή 8 Μαρτίου η προβολή της ταινίας «Ευτυχία Πρίντζου, η επιστροφή» του Βασίλη Κονταξή με την Τζίνη Παπαδοπούλου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/3/2024

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης πάει θέατρο

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης (μέλος της ΟΓΕ) τιμάει την 8η Μάρτη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με σύνθημα «Τα δικαιώματα των γυναικών δεν χωράνε στην Ευρωπαϊκή Ένωση των επιχειρηματικών ομίλων και των πολέμων. Παλεύουμε ασυμβίβαστα για τη γυναικεία ισοτιμία». Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες του μόχθου, στις εργαζόμενες, στις αυτοαπασχολούμενες, στις αγρότισσες, στις φοιτήτριες, στις συνταξιούχες, στις μετανάστριες & πρόσφυγες. "Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι αφιερωμένη σε όλες εσάς, που είστε αγωνίστριες της ζωής".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πλαίσιο αγωνιστικών πρωτοβουλιών που θα οργανώσει τις επόμενες μέρες καλεί σε βραδιά πολιτισμού στις 8 Μαρτίου στις 21.00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στην θεατρική παράσταση "Ευτυχία Πρίντζου, η επιστροφή" του Βασίλη Κονταξή με την Τζίνη Παπαδοπούλου.
Μέσα από την ιστορία μιας γυναίκας αγωνίστριας και με την δύναμη της τέχνης του θεάτρου εμπνεόμαστε για τους δικούς μας αγώνες και δυναμώνουμε τη συλλογική μας πάλη για τα σύγχρονα δικαιώματα μας.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6970487178 (Καλλιόπη)
και στο email του Συλλόγου [email protected]

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ