× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Να σωθεί το γεφύρι των Παρακοίλων, ζητά ο Βέρρος

Σε επιστολή του προς τον προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου Παύλο Τριανταφυλλίδη ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου ζητά άμεση παρέμβαση στο γεφύρι που υπέστη ζημιές στην κακοκαιρία της 16ης Γενάρη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/3/2024

Να σωθεί το γεφύρι των Παρακοίλων, ζητά ο Βέρρος

Με επιστολή του στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου και στον προϊστάμενο της κ. Παύλο Τριανταφυλλίδη ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος ζητά την άμεση σωστική παρέμβαση της υπηρεσίας στην αποκατάσταση μνημείου αρμοδιότητάς της και συγκεκριμένα του δίτοξου γεφυριού  που βρίσκεται στα νότια όρια του οικισμού των Παρακοίλων, παράλληλα με τον οδικό άξονα Καλλονής – Άγρας και περνά πάνω από τον χείμαρρο «Ταξιάρχης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο γεφύρι σύμφωνα με τον κ. Βέρρο και συγκεκριμένα στη βάση του προκλήθηκαν ζημιές από τη σφοδρή βροχόπτωση της 16ης του περασμένου Ιανουαρίου και υπάρχει ανάγκη για άμεση σωστική παρέμβαση, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος που θα δημιουργούσε στη στατικότητα του τυχόν νέα ισχυρή βροχόπτωση.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ