× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου διεκδικεί!

Μπαράζ επαφών του δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου και στελεχών της δημοτικής αρχής με Υπουργούς και Γενικούς Γραμματείς στην Αθήνα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/3/2024

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου διεκδικεί!

Διήμερο επισκέψεων σε Υπουργεία, σε προγραμματισμένες συναντήσεις για υπηρεσιακά και όχι μόνο θέματα, πραγματοποιεί από προχθές ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικότερα, την Πέμπτη, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Γιάννη Ανδρουλάκη, παρουσιάζοντάς του τις νέες προτάσεις του Δήμου στο πρόγραμμα, μεταξύ αυτών και της προοπτικής της ανάπλασης της πλατείας Καλλονής. Νωρίτερα και με την ιδιότητα του Προέδρου της ΠΕΔ, συναντήθηκε με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη για ειδικά υπηρεσιακά θέματα, ενώ στο πλαίσιο των νέων του καθηκόντων στην Ένωση, ο κ. Βέρρος προσκάλεσε τον Γενικό Γραμματέα και επίσημα στη Λέσβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος συμμετείχε μαζί με τον Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου σε θέματα Τεχνικών Έργων Κώστα Κατσαρό, σε συσκέψεις με υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, καταθέτοντας το αίτημα του Δήμου για την χρηματοδότηση της αποκατάστασης του δρόμου της Εφταλούς, που υπέστη σοβαρότατες ζημιές κατά την πρόσφατη κακοκαιρία, για να επισκεφτεί μετά την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη και να συζητήσει μαζί της για τις δυνατότητες συνεργασίας του νέου Υπουργείου με το Δήμο.

Σε συνέχεια της συνάντησης με τη Σοφία Ζαχαράκη και ειδικότερα για την επέκταση των κοινωνικών δράσεων του Δήμου, να σημειωθεί ότι ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Νίκος Αλεξανδρής που συνοδεύει τον Δήμαρχο στην Αθήνα, είχε ξεχωριστή επαφή και με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρόδρομο Πύρρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χθες Παρασκευή, παρουσία και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Ανάπτυξης Ασανούλας Γιαννή Κοκκινέλλη, ο Δήμαρχος συναντήθηκε καταρχήν με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Κελέτση με ατζέντα συζήτησης κυρίως τα θέματα αγροτικής οδοποιίας καθώς και τα έργα που αφορούν στις λιμνοδεξαμενές.

Εν συνέχεια, ο Δήμαρχος βρέθηκε στο Υπουργείο Παιδείας για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για έργα υποδομών αλλά και τις δυνατότητες στήριξης των ερασιτεχνικών σωματείων. Με τον κ. Βρούτση, ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Ροδίτης, συζήτησαν για τον περίφημο ψηφιακό μετασχηματισμό e-kouros που προωθεί το Υπουργείο και του παρουσίασαν την αξιοσημείωτη ανταπόκριση του Δήμου στο πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού «Άθληση για όλους», με συνεχείς δράσεις.

Το γεμάτο πρόγραμμα επαφών της δημοτικής αρχής στην Αθήνα, ολοκληρώνεται σήμερα με την Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Ασανούλα Γιαννή-Κοκκινέλλη να εκπροσωπεί τον Δήμο στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ΔΕΠΑΝ που διεξάγεται στο ξενοδοχείο Crown Plaza και το Δήμαρχο να συμμετέχει στις εκλογές της ΚΕΔΕ, που διεξάγονται το μεσημέρι του Σαββάτου μεταξύ των δημάρχων όλης της χώρας στο ξενοδοχείο Caravel.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ