× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μετατίθενται οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής στο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Ονόματα έκπληξη περιέχονται στις μέχρι τώρα υποψηφιότητες που είχαν δηλωθεί

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 14/2/2024

Μετατίθενται οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής στο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Μετατίθενται για δυο εβδομάδες μετά το Συνέδριο οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής στο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος που συνεδρίασε αργά σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου το απόγευμα η αναβολή των εσωκομματικών εκλογών αφορά όλες τις Νομαρχιακές Επιτροπές και τα συντονιστικά Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγές από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του κόμματος σχολίαζαν ότι η αναβολή των εκλογών ήταν επιβεβλημένη καθώς έπρεπε να εξασφαλιστεί η δυνατότητα των εκλογών τόσο με φυσική παρουσία όσο και ψηφιακά. Το ψηφιακό αυτό βήμα φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει την καινοτομία και τη χρήση νέων τεχνολογιών για το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ιδιαίτερα στη νέα γενιά σχολιάζουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 


Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες στις υποψηφιότητες που είχαν ήδη κατατεθεί για τις εκλογές ανάδειξης νέας Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου περιέχονταν ονόματα έκπληξη που θα σηματοδοτήσουν την αλλαγή σκηνικού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ενώ από την άλλη γνωστά στελέχη που για πολλά χρόνια υπήρξαν μέλη της Νομαρχιακή Επιτροπής δεν έχουν καταθέσει υποψηφιότητα. Όσον αφορά την εκλογή συνέδρων από τη Λέσβο για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που ξεκινά την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο TAE KWO DO με ομιλία του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, η εκλογή του θα πραγματοποιηθεί συναινετικά από τις Οργανώσεις Μελών του νησιού.

Σε δήλωση της η Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Aναστασία Δαούση σημείωσε ότι «είναι γνωστό ότι πολλές οργανώσεις δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην πολύ μεγάλη προσπάθεια και αιτήθηκαν παρατάσεως είτε ως προς την υποβολή υποψηφιοτήτων είτε ως προς την διαδικασία των εκλογών.Ιδίως από τις νησιωτικές οργανώσεις.Σημειώνεται ότι καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίζεται πλέον η 25/2/2024 και έως το αργότερο 2/3/2024 οι υποψηφιότητες με ένα σύντομο βιογραφικό, εφόσον το μέλος το επιθυμεί, θα πρέπει να αποσταλούν στο κόμμα».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Καθαρίζουν οι ακτές της Δυτικής Λέσβου

Με την άφιξη ειδικού μηχανήματος η αρχή έγινε στην Πέτρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συλλυπητήρια Μουτζούρη για τον θάνατο του Στράτου Σεφτελή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Eφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σεφτελής

Σε ηλικία 68 ετών πέθανε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, αθλητικός συντάκτης και παρουσιαστής για 34 χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»