× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Οι νησιώτες θα ψηφίσουν με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου μας»

Αισιόδοξη ότι θα είναι παρούσα και στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών την επόμενη Κυριακή δήλωσε η Βάσω Χοχλάκα κατά την προσέλευσή της στο 6ο δημοτικό σχολείο όπου ψήφισε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/10/2023

«Οι νησιώτες θα ψηφίσουν με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου μας»

«Σήμερα είναι μια μέρα ηλιόλουστη για τα νησιά μας» δήλωσε μεταξύ άλλων κατά την προσέλευσή της στην κάλπη του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, η υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Βάσω Χοχλάκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κ. Χοχλάκα συνοδευόμενη από συνεργάτες και μέλη του συνδυασμού «Αλλαγή πορείας για τα νησιά μας» δήλωσε βέβαιη ότι οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου μας θα ψηφίσουν με γνώμονα τη δημοκρατία και την ανάπτυξη των νησιών μας, στην  κρίσιμη πενταετία που ξεκινά. 

Όπως τόνισε η ίδια είναι αισιόδοξη ότι θα περάσει στον δεύτερο γύρο και όλα θα κριθούν την επόμενη Κυριακή. Παράλληλα η κ. Χοχλάκα στη δήλωσή της σημείωσε ότι παρατηρείται στη Σάμο ότι σε ορισμένα εκλογικά κέντρα τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού της είναι για το νησί της Ικαρίας και πρόσθεσε ότι ελπίζει το πρόβλημα σύντομα να λυθεί. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ