× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ανοιξαν οι κάλπες στη Λέσβο

Από τις 7 η ώρα το πρωί χωρίς αξιοσημείωτα προβλήματα στα εκλογικά τμήματα του νησιού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/10/2023

Ανοιξαν οι κάλπες στη Λέσβο

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία από τις 7 η ώρα το πρωί όπου άνοιξαν οι κάλπες στη Λέσβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έχουν προσέλθει κανονικά ενώ  σε ορισμένα εκλογικά τμήματα απουσιάζουν μέλη των εφορευτικών επιτροπών ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει την διεξαγωγή της ψηφοφορίας. Το «Ν» επικοινώνησε με το Πρωτοδικείο Μυτιλήνης όπου ο υπεύθυνος τόνισε ότι δεν έχει αναφερθεί κάποιο αξιοσημείωτο πρόβλημα στα εκλογικά τμήματα της Λέσβου. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των αιρετών στον πρώτο και δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης διαρκεί έως και τις 7 το απόγευμα της Κυριακής.


Μιλώντας στην κάμερα του «Ν» η διευθύντρια διοικητικού της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου Ευστρατία Ελευθερίου τόνισε ότι εξελίσσεται ομαλά η διαδικασία ενώ διευκρίνιση ότι στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας βάζουμε μέχρι 4 σταυρούς και στο ψηφοδέλτιο του δήμου Μυτιλήνης μέχρι 4 σταυρούς στο κεντρικό και δυο στο τοπικό.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ