× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νικόλας Καπτανής: Γιατί μαζί με τον Πανάγο Κουφέλο

«Για έναν Δήμο, για τον οποίο θα λέμε ότι είμαστε υπερήφανοι, αλλά και ότι ήμασταν και εμείς μέρος αυτής της ομάδας, αυτής της προσπάθειας, αυτού του αποτελέσματος»

Δημοσίευση 6/10/2023

Νικόλας Καπτανής: Γιατί μαζί με τον Πανάγο Κουφέλο

Μετράμε δύο (2) ημέρες μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικοί συμπολίτες μας είναι μπερδεμένοι, δεν ξέρουν ποιον να στηρίξουν για νέο Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους. Μερικοί δε, δεν έχουν αποφασίσει εάν θα πάνε να ψηφίσουν. Δεν θα μου φαινόταν περίεργο, μετά από τόσες πληροφορίες που λαμβάνουν τον τελευταίο μήνα.

Η επιλογή θα γίνει μεταξύ άξιων υποψηφίων Δημάρχων, μεταξύ άξιων υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων.

Στην τελική όμως θα πρέπει να γίνει η επιλογή αυτή, για να αναλάβει κάποιος την ευθύνη της επόμενης πενταετίας. Μία βαρύτατη ευθύνη, εφόσον κατά τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίσαμε αρχικώς το μεταναστευτικό και στη συνέχεια την πανδημία του Covid-19.  Οπότε, στα επόμενα πέντε (5) έτη, πρέπει να γίνουν άλματα προόδου, πολλαπλάσια σε σχέση με τις προηγούμενες θητείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να γίνει για εμάς, για τα παιδιά μας, για τα άτομα με δυσκολίες μετακίνησης ή διάδρασης, για κάθε έναν συνδημότη μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, ικανοτήτων ή δυνατοτήτων.

Η απόφαση πρέπει να ληφθεί με ένα βασικό κριτήριο : Ποιος υποψήφιος Δήμαρχος μπορεί να ηγηθεί και να συντονίσει όλη την πλειοψηφούσα παράταξη, όπου θα λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή, με μία θέση και γνώμονα την υλοποίηση κάθε απόφασης, δίχως παραφωνίες.

Το βιογραφικό του Πανάγου Κουφέλου, το εξαιρετικό νομικό του υπόβαθρο, η προηγούμενη εμπειρία, η θέληση και το όραμά του για μία βιώσιμη αστική ανάπτυξη, η επιθυμία του να σταματήσουμε την πολιτική οπισθοδρόμηση, οι σταθερές αρχές και αξίες που τον διακατέχουν, δίχως ιδεολογικές αμφιταλαντεύσεις, αλλά και το στελεχιακό δυναμικό του συνδυασμού μας, αποτελούν ένα άθροισμα που προσδίδει εμπιστοσύνη, σταθερότητα και ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω ακράδαντα ότι, ο Πανάγος Κουφέλος αποτελεί την καλύτερη και μοναδική επιλογή, για ένα Νέο Δήμο Μυτιλήνης.

Ώστε μετά από 5 χρόνια, να πούμε ότι άξιζε τον κόπο, την προσπάθεια και την αποστέρηση των αγαπημένων μας, παραδίδοντας στην επόμενη Δημαρχιακή Αρχή, έναν Δήμο, για τον οποίο θα λέμε ότι είμαστε υπερήφανοι, αλλά και ότι ήμασταν και εμείς μέρος αυτής της ομάδας, αυτής της προσπάθειας, αυτού του αποτελέσματος.

 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ