× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Παναγιώτης Ζαφειρίου: Γιατί με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

«Βάζοντας πάνω από όλα το "εμείς" έθεσα ως αυτοσκοπό να βρίσκω λύσεις στα καθημερινά προβλήματα και στις ανάγκες των συμπολιτών μου κι αυτή ήταν πάντα η προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια»

Δημοσίευση 29/9/2023

Παναγιώτης Ζαφειρίου: Γιατί με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να μπει σε τροχιά αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης και τα προβλήματα  που αποτελούν τροχοπέδη στην πρόοδο και στην ευημερία πρέπει να πάψουν να υπάρχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με σοβαρότητα, σταθερότητα, αξιοπιστία και ρεαλισμό να είναι τα ζητούμενα, θέτουμε νέους στόχους βάζοντας οριστικά τέλος στο διχασμό ανάμεσα στα νησιά μας λόγω του μεταναστευτικού.

Αυτά τα γνωρίσματα θα πρέπει να διακρίνουν τη νέα Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και αυτά μπορούν να πραγματωθούν μόνο με τον κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, γιατί εκτός του ότι τυγχάνει άριστος γνώστης όλων τον θεμάτων λόγω της πρώην επαγγελματικής του ιδιότητας,   σκέφτεται και λειτουργεί ως τεχνοκράτης με απώτερο σκοπό να φέρει άριστα αποτελέσματα για την   Περιφέρειά μας.

Από την δική μου πλευρά μετά και την πολυετή ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου, έχοντας πλήρη γνώση των πραγματικών αναγκών του νησιού μας και των υπολοίπων νησιών του Βορείου Αιγαίου καθώς και το πλήθος των δυσεπίλυτων προβλημάτων τους, αλλά και με την εμπειρία που απέκτησα από τον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης αρχικά ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, αργότερα (2019) ως υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης "η Λέσβος όπως της αξίζει", ως αιρετός δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Νομικού Προσώπου της Σχολικής Επιτροπής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πλέον σήμερα ως εντεταλμένος της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Καθαριότητας του Δήμου Μυτιλήνης και Πλωμαρίου, έμαθα να βάζω πλάτη λαμβάνοντας δύσκολες αποφάσεις επωμιζόμενος πλήθος σοβαρών ευθυνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως με καίριες παρεμβάσεις χωρίς υπερβολές αλλά με υπομονή, μεθοδικότητα και επιχειρήματα ανέλαβα την ευθύνη της εκπροσώπησης των συμπολιτών μου τιμώντας την εμπιστοσύνη, που μου έδειξαν με την ψήφο τους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που κρίθηκα αρνητικά για αναπόφευκτα λάθη και παραλείψεις. Όμως με αδιάκοπη προσπάθεια οι πράξεις με δικαίωσαν, έστω και από τη θέση της μειοψηφίας που κατείχα αρχικά στο δημοτικό συμβούλιο.

Όλα αυτά τα χρόνια η ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση με έμαθε πρωτίστως να αναλαμβάνω ως πολιτικό πρόσωπο πάντοτε τις  ευθύνες που μου αναλογούν καθώς και ορισμένες φορές να παίρνω το ρίσκο των αποφάσεών μου προκειμένου να ωφεληθεί ο τόπος μας.

Βάζοντας πάνω από όλα το "εμείς" έθεσα ως αυτοσκοπό να βρίσκω λύσεις στα καθημερινά προβλήματα και στις ανάγκες των συμπολιτών μου κι αυτή ήταν πάντα η προσφορά μου όλα αυτά τα χρόνια.

Γι'αυτό λοιπόν καλώ όλους εσάς να στηρίξουμε τούτη τη νέα δυναμική προσπάθεια με επικεφαλής τον Αλκιβιάδη Στεφανή βάζοντας τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και πάλι στην πρώτη γραμμή της προόδου και της ευημερίας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ