× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πόπη Πρωτογεράκη Γόμου: Γιατί με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

«Μας αξίζει μια Περιφερειακή Αρχή ισχυρή, με πρόγραμμα, σχέδιο και δράση»

Δημοσίευση 29/9/2023

Πόπη Πρωτογεράκη Γόμου: Γιατί με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινά από πολύ νεαρή ηλικία, και στον στίβο της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης μπήκα το 2002. Η πολιτική είναι ένα μέσο έκφρασης, επιδίωξης και ολοκλήρωσης αιτημάτων και στόχων για την ικανοποίηση αναγκών της κοινωνίας. Έτσι την αντιλαμβανόμουν από τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης, με την ίδια οπτική και με περισσότερο θέρμη την υπηρετώ και τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συντάσσομαι με τον συνδυασμό <<ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ>> και τον κ. Αλκιβιάδη Στεφανή διότι είναι το πρόσωπο εκείνο που πληροί όλα εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας σύγχρονος Περιφερειάρχης, ένας μικρός κυβερνήτης του τόπου μας.

Δυστυχώς, πέντε χρόνια πήγαν χαμένα και δεν γυρίζουν πίσω. Η επόμενη πενταετία κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη λόγω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ και των έργων τομών που μπορούν να υλοποιηθούν. Η επόμενη πενταετία θα είναι γεμάτη προκλήσεις και χρειάζεται προσωπικότητες που υπεύθυνα θα εκπροσωπούν την Περιφέρεια σε όλες τις μεγάλες συναντήσεις με τους Θεσμούς.

Χρειάζεται μια Περιφερειακή Αρχή που θα έχει ως βασικούς πυλώνες την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την προβολή των υπέροχων χαρακτηριστικών μας, και την επικοινωνία των ζητημάτων που ταλανίζει την περιοχή μας στην κεντρική εξουσία. Δεν αντέχουμε άλλο τον λαϊκισμό, τη στασιμότητα, τις τελευταίες θέσεις στην κατάταξη απορρόφησης κονδυλίων. Μας αξίζει μια Περιφερειακή Αρχή ισχυρή, με πρόγραμμα, σχέδιο και δράση.

Απαιτείται μια Αρχή που αποτελεί τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των κατοίκων, των Κοινοτήτων, των Δήμων με την εκάστοτε Κυβέρνηση. Γι’αυτό στηρίζω τον Αλκιβιάδη Στεφανή, και σας προσκαλώ να έρθετε μαζί μας!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ