× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

4ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τριάθλου Κ23 ο Παναγιώτης Μπιτάδος

Ακόμη ένας μεγάλος αγώνας και ακόμη μια τεράστια επιτυχία για τον Μυτιληνιό τριαθλητή Πανγιώτη Μπιτάδο

Δημοσίευση 26/9/2023

4ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τριάθλου Κ23 ο Παναγιώτης Μπιτάδος

Ακόμη ένας μεγάλος αγώνας και ακόμη μια τεράστια επιτυχία για τον Μυτιληνιό τριαθλητή Πανγιώτη Μπιτάδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 20χρονος Μυτιληνιός αθλητής την Κυριακή 24/9 συμμετείχε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα τριάθλου U23 που διεξήχθη στην πόλη Ποντεβέντρα της Ισπανίας, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση ανάμεσα σε 60 αθλητές.

Με καλή ψυχολογία, ο Μπιτάδος είχε υπό έλεγχο τον αγώνα παραμένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις, παρά το γεγονός ότι ήταν από τους μικρότερους ηλικιακά αθλητές και ιδιαίτερα από αυτούς που τερμάτισαν στην πρώτη δεκάδα. Ο αθλητής από τη Λέσβο ολοκλήρωσε το κολύμπι 1.500μ. σε 18:20, την ποδηλασία σε 54:23 (39,8χλμ) και το τρέξιμο σε 31:40 10χλμ.

Με αυτό τον αγώνα ο Μπιτάδος πρόσθεσε περισσότερους βαθμούς στη συνολική συγκομιδή του, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερο βήμα στο παγκόσμιο ranking. Επόμενος αγώνας αυτή την Κυριακή 1/10 στο Μαρόκο και την επόμενη εβδομάδα στη Ρώμη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ