× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Περιοδεία Αλκιβιάδη Στεφανή στη Γέρα

Συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου στη Λέσβο, συνοδευόμενος υποψήφιους του συνδυασμού του «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ».

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/9/2023

Περιοδεία Αλκιβιάδη Στεφανή στη Γέρα

Χθες, Παρασκευή, 22.09.2023,ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του επισκέφθηκε Υπηρεσίες που άπτονται στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Β. Αιγαίου, για το έργο που προσφέρουν στα νησιά μας, ενώ δήλωσε: «Το όνειρο μου είναι να ενώσω τις υπερηφάνειες του Βορείου Αιγαίου. Ο δικός σας ρόλος είναι κομβικός για την εξέλιξη του τόπο μας και αποτελείτε κομβικό πολλαπλασιαστή ισχύος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχε συναντήσεις εργασίας με τα στελέχη των Διευθύνσεων των Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, Μεταφορών και Επικοινωνιών, στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικού, Διοίκησης, Κοινωνικής Μέριμνας, Ανάπτυξης, Εμπορίου, Βιομηχανίας και της Κτηνιατρικής. Απευθυνόμενος στο δυναμικό της Κτηνιατρικής, είπε: «Αποτελείτε βασικό εργαλείο ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα. Είστε συμπαραστάτες και σύμμαχοι των ανθρώπων του μόχθου, βοηθώντας τους σε κάθε δυσκολία που βρίσκουν μπροστά τους».

Επισκέφθηκε την έδρα της Περιφερειακής Αρχής και είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, κ. Κώστα Μουτζούρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, όπου επισήμανε ότι: « Η σύνδεση και η σύμπραξη του πρωτογενούς τομέα και ο πολλαπλασιασμός των προϊόντων αποτελεί σκοπό. Ο πρωτογενής τομέας με τον τουρισμό έχουν σχέση συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ξεχωριστά. Είμαστε η περιοχή με τις περισσότερες δυνατότητες στην Ελλάδα».

Νωρίς το απόγευμα, μετέβη στα έξι χωριά της Γέρας, σε Πέραμα, Παλαιόκηπο, Πλακάδο, Παπάδο, Μεσαγρό και Σκόπελο, όπου συναντήθηκε με τους Προέδρους των Κοινοτήτων, άκουσε και κατέγραψε τα αιτήματα τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και τις προτάσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι κάτοικοι επιφύλασσαν θερμή υποδοχή και περπάτησαν μαζί του στα παραδοσιακά σοκάκια. Στο τέλος των επισκέψεών του δήλωσε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, κοιτάζοντας υπέροχους ανθρώπους στα μάτια. Αξίζετε τα καλύτερα».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ