× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μαρίνου Ταξιάρχης: Γιατί με τον Πανάγο Κουφέλο

«Δεσμεύομαι ότι κύριο μέλημα μου καθημερινά , θα είναι η προσφορά υπηρεσιών ποιότητας προς τους δημότες μας»

Δημοσίευση 21/9/2023

Μαρίνου Ταξιάρχης: Γιατί με τον Πανάγο Κουφέλο

Συντάσσομαι στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Πανάγου Κουφέλου , γιατί έχει πραγματικό ενδιαφέρον για το θεσμό της τοπικής Αυτοδιοίκησης ,  γνώση και όραμα για το Δήμο Μυτιλήνης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα όραμα που θα συμβάλει  ώστε ο Δήμος μας  να γίνει σύγχρονος , Ευρωπαϊκός   με υπηρεσίες  αναβαθμισμένες  προς τους πολίτες,   Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ  με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να υλοποιήσουμε  και να προγραμματίσουμε έργα που θα τον αναπτύξουν και θα ανανεώσουν τη ζωή των πολιτών του Δήμου. 

Δεσμεύομαι ότι κύριο μέλημα μου καθημερινά , θα είναι η προσφορά υπηρεσιών ποιότητας προς τους δημότες μας. Δουλεύω από 18 ετών και γνωρίζω καλά την αγορά εργασίας. Ασχολούμαι με τον εθελοντισμό και είμαι πάντα δίπλα στον οποιονδήποτε το έχει ανάγκη.

Γνωρίζω τις ανάγκες και τους προβληματισμούς των συμπολιτών μου, λόγω της άμεσης επαφής που έχω μαζί τους. Θέλω να βοηθήσω με κάθε τρόπο ώστε η πόλη μας να πάρει όλα όσα της αξίζουν. Ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσω με θέσεις, επιχειρήματα και πρωτοβουλίες να βοηθήσω στο να κάνουμε την πόλη μας φιλικότερη προς τους κατοίκους της.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ