× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ξεκίνησε περιοδείες στα χωριά ο Ταξιάρχης Βέρρος

Το Σάββατο και την Κυριακή σε Νάπη, Αγία Παρασκευή, Πολιχνίτο, Ανεμώτια, Φιλια και Σκαλοχώρι

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/9/2023

Ξεκίνησε περιοδείες στα χωριά ο Ταξιάρχης Βέρρος

Από τη Νάπη και την Αγία Παρασκευή ξεκίνησε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου  τις περιοδείες του ο αυτοδιοικητικός συνδυασμός του Υποψηφίου Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου «Μαζί από την Αρχή», με τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους να τυγχάνουν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Δημοτική Ενότητα Αγίας Παρασκευής, τούτη τη στιγμή εκτελείται το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού σχολείου της περιοχής (προϋπολογισμού άνω του ενός εκ. ευρώ), υπογράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες οι μελέτες για τον περιφερειακό δρόμο της Αγίας Παρασκευής και αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης για την εγκατάσταση του στεγάστρου στο γήπεδο του χωριού.

Την Κυριακή το απόγευμα 17 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα των περιοδειών οδηγούσε στον Πολιχνίτο με κατάληξη τη Σκάλα, εκεί όπου ο Υποψήφιος Δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους για τις δράσεις της επόμενης ημέρας. Στον Πολιχνίτο όπου ομολογουμένως στη διάρκεια της τετραετίας έγινε πολύ σημαντικό έργο, οι κάτοικοι αναμένουν την ολοκλήρωση των εργασιών της ολικής ανακατασκευής του Σταδίου Πολιχνίτου, που μεταξύ άλλων προβλέπει και εγκατάσταση ταρτάν στίβου, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα Στάδια του Βορείου Αιγαίου. Παράλληλα για την περιοχή, έχει δρομολογηθεί η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Νυφίδας και της Σκάλας Πολιχνίτου.

 Χθες, Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, τα στελέχη του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «Μαζί από την Αρχή», περιόδευσαν στην Ανεμώτια και στη Φίλια, με κατάληξη το Σκαλοχώρι. Στα χωριά αυτά, εκτελούνται αυτή τη στιγμή εργασίες πλακόστρωσης, αναμένεται η έναρξη των εργασιών για τις παιδικές χαρές σε Φίλα και Σκαλοχώρι, ενώ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος, ενημέρωσε τους κατοίκους πως σύντομα θα ξεκινήσει και το έργο αντικατάστασης του φωτισμού για τα χωριά με νέους λαμπτήρες. Και για τα τρία χωριά, τα οδικά έργα «Σκουτάρος – Τσιχράντα» (900.000 ευρώ) που είναι σε στάδιο ολοκλήρωσης, «Καλό Λιμάνι – Αρχαία Άντισσα» μήκους 5,1 χλμ. (1,9 εκ. ευρώ) και «Ποταμιάς» συνολικού μήκους 8 χλμ. (1,3 εκ. ευρώ) που ξεκινάει σύντομα, θεωρούνται από τους κατοίκους ζωτικής σημασίας και αναμένεται να διευκολύνουν τα μέγιστα τους κτηνοτρόφους και αγρότες των οικισμών που τα περιμένουν με ανυπομονησία. 

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ