× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Παναγιώτης Κατσαβέλλης: Γιατί με τον Πανάγο Κουφέλο

«Με συµπολίτες µας που είναι έτοιµοι να προσφέρουν! Επειδή έχουν τη θέληση, τη γνώση και τη δύναµη! Επειδή θέλουν, γνωρίζουν και µπορούν»!

Δημοσίευση 20/9/2023

Παναγιώτης Κατσαβέλλης: Γιατί με τον Πανάγο Κουφέλο

Έχοντας  υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια,  συστρατεύομαι  σ’ αυτές τις εκλογές  με τον φίλο συνοδοιπόρο Πανάγο Κουφέλο,  που διαθέτει  δυναμισμό, εντιμότητα και ακεραιότητα  για να οδηγήσει τον Δήμο Μυτιλήνης  και τους δημότες του σε  καλύτερες  μέρες.  Με μεθοδικότητα και προγραμματισμό μπορεί να αλλάξει  και να βελτιώσει την εικόνα της πόλης και τα χωριά του Δήμου προς το καλύτερο, αξιοποιώντας όλες  τις δυνατότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά  για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Η συναίνεση, το μέτρο, η διαφάνεια και ο απολογισμός έργου θα είναι προτεραιότητα τόσο δική μου, όσο του συνόλου της παράταξης στην οποία συμμετέχω.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ