× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Καραθανάσης Γεώργιος: Γιατί μαζί με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

«Ότι διδάχτηκα από το παρελθόν νιώθω έτοιμος να αξιοποιήσω στον παρόν προς όφελος του μέλλοντος»

Δημοσίευση 20/9/2023

Καραθανάσης Γεώργιος: Γιατί μαζί με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Αντιλαμβανόμενος πλήρως την ευθύνη της εκπροσώπησης των πολιτών και της προάσπισης των συμφερόντων τους, αποδέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Αλκιβιάδη Στεφανή για να κατέλθω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ότι διδάχτηκα από το παρελθόν νιώθω έτοιμος να αξιοποιήσω στον παρόν προς όφελος του μέλλοντος.

Με γνώμονα μόνο την ανάπτυξη του τόπο και την προκοπή των ανθρώπων του επαφίεμαι στην κρίση σας.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, πρέπει να συνδεθεί και πάλι με το κεντρικό κράτος, να μην είμαστε στο περιθώριο, και η σύνδεση αυτή να αποφέρει κονδύλια, επενδυτικό ενδιαφέρον και έναν πιο σύγχρονο τρόπο ζωής.

Οι πολύτιμες χρηματοδοτήσεις που μας αναλογούν προς όφελος των νησιών μας, πρέπει να αξιοποιηθούν και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να φτάσει στις πρώτες θέσεις απορρόφησης Ευρωπαϊκών και εθνικών κονδυλίων, τα οποία θα αποτελέσουν την κεντρομόλο δύναμη ανάπτυξης

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ