× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τακτικός Παναγιώτης: Γιατί υποψήφιος με τον Παναγιωτή Χριστόφα

«Αισθανόμενος την ευθύνη για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, η στήριξή σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα»

Δημοσίευση 15/9/2023

Τακτικός Παναγιώτης: Γιατί υποψήφιος με τον Παναγιωτή Χριστόφα

Με θεμελιώδες αρχές την ακεραιότητα , την αξιοπιστία και τον σεβασμό προς τον συμπολίτη, τον περιβάλλον και την πόλη που κατοικούμε οφείλουμε να πάμε “ΜΠΡΟΣΤΑ” . H υπευθυνότητα και η σκληρή δουλειά για την βελτίωση της καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου Μυτιλήνης θεωρώ ότι πρέπει να είναι προτεραιότητα για την νέα Δημοτική Αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταύτιση των αξιών και των πιστεύω του υποψηφίου Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα με τις δικές μου αρχές με έκανε να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του. Αισθανόμενος την ευθύνη για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, η στήριξή σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα.

Η πολυετή μου εμπειρία στο ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, υπηρετώντας θέσεις ευθύνης και συμμετέχοντας ενεργά στον σύλλογο εργαζομένων του ΕΦΚΑ Λέσβου και Λήμνου για δεκαπέντε χρόνια (διατελώντας πρόεδρος για 3 θητείες) είμαι σίγουρος θα βοηθήσουν στην αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα της νέας δημοτικής αρχής με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Χριστόφα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ