× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Παναγιώτης Καρέκος: Γιατί υποψήφιος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

«Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και να προσθέσω ένα λιθαράκι στην διαχείριση , τον σχεδιασμό και την αλλαγή της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας στον Δήμο Μυτιλήνης»

Δημοσίευση 7/9/2023

Παναγιώτης Καρέκος: Γιατί υποψήφιος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Η εθελοντική μου συμμετοχή και προσφορά με τα κοινά εδώ και αρκετά χρόνια καθώς και οι κοινές απόψεις και επιλογές με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης και κυρίως τον «άνθρωπο» Παναγιώτη Χριστόφα με οδήγησαν στην συνειδητή μου απόφαση να κατέβω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την αυτοδιοικητική κίνηση «ΜΠΡΟΣΤΑ» με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΑ.

Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και να προσθέσω ένα λιθαράκι στην διαχείριση , τον σχεδιασμό και την αλλαγή της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας στον Δήμο Μυτιλήνης και στα χωριά μας . Γνώμονας μου πάντα είναι το «εμείς» και όχι το «εγώ», το κοινό συμφέρον και ο σεβασμός προς τον πολίτη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ