× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Γεωργία Φραντζέσκου: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

«Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι κοντά και να στηρίζει στο μέγιστο δυνατό βαθμό κάθε καλλιτεχνική έκφραση και πρωτοβουλία»

Δημοσίευση 31/8/2023

Γεωργία Φραντζέσκου: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Η ενασχόληση με τον χορό, το μιούζικαλ και γενικότερα με το χώρο του θεάματος απαιτεί πάθος, όρεξη, αγάπη, διαρκή προσπάθεια και κόπο, εμπειρία, φρέσκες ιδέες αλλά και σεβασμό προς το κλασικό και διαχρονικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα τα παραπάνω συνθέτουν κατά την άποψή μου, την ιδανική συνταγή ώστε να γίνουν βήματα μπροστά στον πολιτισμικό τομέα αφενός, να αναδειχθεί η πολιτιστική κληρονομιά του νησιού αφετέρου.

Το καινούργιο με το παλιό, το διαχρονικό με το καινοτόμο, θα πρέπει όλα να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να ανθίσουν και να αναπτυχθούν, μακριά από συντηρητικές ιδέες και παρωχημένες αγκυλώσεις του παρελθόντος, οι οποίες αποτελούσαν πάντα τροχοπέδη σε κάθε καλλιτεχνική έκφραση.
Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να είναι κοντά και να στηρίζει στο μέγιστο δυνατό βαθμό κάθε καλλιτεχνική έκφραση και πρωτοβουλία.

Κοιτώντας ΜΠΡΟΣΤΑ όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια Λέσβο που θα καθίσταται ετησίως πόλος έλξης τουριστών, καλλιτεχνών, ανθρώπων των τεχνών και των γραμμάτων, μια Λέσβο που θα ανακτήσει τη θέση που της αξίζει σε κάθε επίπεδο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τον Παναγιώτη Χριστόφα για την ευκαιρία που μου δίνει και την τιμή που μου κάνει συμπεριλαμβανοντας με στον τόσο προσεγμένο συνδυασμό του.

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ