× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στo βάδην

Ακόμα μία σπουδαία διάκριση για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά της στα 35 χλμ βάδην σε 2:43:22 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης

Δημοσίευση 24/8/2023

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στo βάδην

Έναν χρόνο μετά από τον διπλό θρίαμβο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου και λίγες ημέρες μετά από την κούρσα της στα 20 χλμ. βάδην, η 39χρονη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψε στην πλατεία Ηρώων, πανηγυρίζοντας μία ακόμα διάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σπουδαία Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αφού ολοκλήρωσε την παρουσία της στα 35 χλμ βάδην σε 2:43:22 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.

Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχοντας κατακτήσει και δύο χρυσά (20χλμ. και 35χλμ. βάδην) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου το 2022.

Το χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες πήγε στην Ισπανίδα Μαρία Πέρεθ, η οποία τερμάτισε σε 2:38:40, ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η Γκαρσία Λεόν από το Περού σε 2:40:52, με την Ελληνίδα αθλήτρια να κλείνει την τριάδα.

Στους άντρες ο επίσης, Ισπανός Αλβάρι Μαρτίν πήρε το χρυσό σε 2:24:30, ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν ο Πιντάδο σε 2:24:34 κι ο Καγάντο σε 2:25:12.

Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε συνολικά από τέσσερις συμμετοχές, τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, την Κυριακή Φιλτισάκου και την Όλγα Φιάσκα.

Η Φιάσκα εγκατέλειψε, καθώς έπειτα από πτώση τραυματίστηκε, ενώ εκτός αγώνα έμεινε κι ο Παπαμιχαήλ.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ