× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Για μια νέα αναπτυξιακή τροχιά»

Ο Στρατής Κύτελης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για το Δήμο Μυτιλήνης με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο και την επίσημη στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 12/7/2023

«Για μια νέα αναπτυξιακή τροχιά»

Την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών της Μυτιλήνης στη θέση του Δημάρχου ζητά με δήλωση του στο «Ν» ο σημερινός Δήμαρχος Στρατής Κύτελης. Μάλιστα όπως σημειώνει σε αυτήν, θα είναι υποψήφιος με την επίσημη υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Στήριξη η οποία πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθεί από το κυβερνητικό κόμμα την επόμενη εβδομάδα. Και αυτό κόντρα στις υποψηφιότητες οι οποίες και κυκλοφορεί ότι «κυοφορούνται» μεταξύ των μελών της απερχόμενης δημοτικής αρχής ή άλλων στελεχών του κυβερνητικού κόμματος.


«Ως υποψήφιος δήμαρχος, λέει ο Στρατής Κύτελης, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσω νέα ονόματα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο μου. Σε διευρυμένη σύνθεση με παλιούς και νέους υποψηφίους με στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία για μια νικηφόρο πορεία. Μετά την επιτυχημένη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος συνεχίζουμε, βάζοντας τον τόπο μας σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά».
.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ