× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Καυγάς στη Δυτική Λέσβο για τον πλαστικό τάπητα του γηπέδου στον Μανταμάδο

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μανταμάδου καταγγέλλει φραστική επίθεση του Βέρρου σε δημοτικό σύμβουλο της παράταξης όταν έφερε το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/7/2023

Καυγάς στη Δυτική Λέσβο για τον πλαστικό τάπητα του γηπέδου στον Μανταμάδο

Για φραστική επίθεση και εκφοβισμό των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή του Ταξιάρχη Βέρρου η Λαϊκή Συσπείρωση Μανταμάδου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η επίθεση Βέρρου έγινε με αφορμή ερώτηση που κατατέθηκε για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο πλαστικός χλοοτάπητας του δημοτικού γηπέδου Μανταμάδου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

«Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου στις 3/7/2023 σε ερώτηση δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης για την κατάσταση του πλαστικού χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου Μανταμάδου, που τοποθετήθηκε πριν 2,5 χρόνια στο γήπεδο και σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, η δημοτική αρχή αρχικά προσπάθησε να υποδείξει ως υπεύθυνο την τοπική ομάδα του χωριού.

Στη συνέχεια αφού πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος έκανε φραστική επίθεση στον σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, αποκαλώντας τον ψεύτη και άσχετο, βέβαια ποιος είναι ψεύτης και άσχετος μπορείτε να το διαπιστώσει κανείς από τις φωτογραφίες. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Βέρρος  προσπάθησε να μας πείσει ότι είναι φυσιολογικό να βρίσκεται το γήπεδο στην σημερινή του κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη κατά την διάρκεια του δημοτικού Συμβουλίου μη μπορώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να υποδείξει ως υπεύθυνους, τους εργαζόμενους του Δήμου και συγκεκριμένα την τεχνική υπηρεσία για την παραλαβή των έργων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως Λαϊκή Συσπείρωση δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την πραγματοποίηση έργων υποδομής για το χωριό μας και όχι έργα άρπα κόλλα που σε σύντομο χρονικό διάστημα παρουσιάζουν κακοτεχνίες.

Επίσης ο κ. Βέρος και η δημοτική του αρχή δεν έδειξε το ίδιος πάθος για να μην κατασκευαστεί η δομή-φυλακή στην Βάστρια αντίθετα τρία χρόνια τώρα έχει καταπιεί το αμίλητο νερό. Όσες επιθέσεις εκφοβισμού και αν δεχθούμε από την δημοτική αρχή δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέσα και έξω από τα τοπικά και δημοτικά συμβούλια για τα λαϊκά συμφέροντα των συνδημοτών μας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Γιορτάζει η Παναγιά Κρυφτή στο Παλαιοχώρι

Την Δευτέρα 13 Μαΐου με ολοήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τις 8 το πρωί έως αργά το βράδυ, από τον πολιτιστικό σύλλογο «Παναγιά Κρυφτή»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με την ψήφο μας στις 9 Ιουνίου λέμε όχι στις ακροδεξιές δυνάμεις»

Ανακοίνωση του κόμματος «Κόσμος» για την ημέρα της Ευρώπης
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Τα βρόντηξε» ο Γιώργος Αυγουστίδης από την Αναπτυξιακή του δήμου Μυτιλήνης

Παραίτηση με αιχμές από τον μέχρι πρότινος διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Δεν επιστρέφουν στην εργασία τους οι συμβασιούχοι covid της Μυτιλήνης

Το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημά τους για προσωρινή παραμονή στις θέσεις τους έως ότου γίνει η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Μακάβριο εύρημα

Εντοπίστηκε σωρός άνδρα σε προχωρημένη σήψη σε βραχώδη ακτή της Σκάλας Συκαμιάς
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι σε δράση στην αναζήτηση του Πασχαλινού αυγού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο άλσος Τσαμάκια, η εκδήλωση του Δήμου Μυτιλήνης με το κυνήγι του κρυμμένου αυγού.
ΧΩΡΙΑ

Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Μετά το τέλος της τελετής η Ηγουμένη Ταβιθά απηύθυνε ευχές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ξενάγηση στο Μουσείο‑ Ελαιοτριβείο (τ. Βρανά) της εταιρείας «Αρχιπέλαγος»

Γνωρίστε τις τέσσερις ξεχωριστές μόνιμες εκθέσεις
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου

Επίδειξη αλόγων βράβευση αναβατών και μεγάλο γλέντι στη Θερμή Λέσβου τη Λαμπροδευτέρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Παντρεύτηκε ο Νίκος Γιαννάκας

Το απόγευμα της Λαμπροδευτέρας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσα Κεραμίδου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Αυγού στα Τσαμάκια

Την Λαμπροτρίτη, στις 11 π.μ. με διοργανωτή την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης