× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η αγκαλιά Παρασκευαΐδη‑ Αθανασίου δείχνει την προγραμματική τους συμφωνία»

«Ο λαός εξέλεξε τον βουλευτή που χρειάζεται» τόνισε ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ, Κώστας Ρήγας

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 27/6/2023

«Η αγκαλιά Παρασκευαΐδη‑ Αθανασίου δείχνει την προγραμματική τους συμφωνία»

«Η Λέσβος, η Λήμνος και ο Άη Στράτης εξέλεξαν τον δικό τους βουλευτή» είπε εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα του ΚΚΕ, ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου, Κώστας Ρήγας, καλεσμένος στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99» με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας σημειωθεί ότι το ΚΚΕ στον Νομό Λέσβου έφτασε στο 14,6%, ενώ στη Δυτική Λέσβο έφτασε στο 17,33%, ενώ για αρκετές ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων παίζονταν «θρίλερ» με το ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση στον νομό, μετά τη ΝΔ, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατρακύλησε στην τέταρτη θέση.

«Για την έδρα και τον βουλευτή, αν το ΚΚΕ έπρεπε να βγει δεύτερο για να την πάρει, θα το έκανε, όπως είπε την Κυριακή των εκλογών ένας σύντροφος στην πλατεία Σαπφούς» είπε χαριτολογώντας σχολιάζοντας τους εορτασμούς του ΚΚΕ το βράδυ της Κυριακής μπροστά.. και πάνω από τα γραφεία στην πλατεία Σαπφούς.

«Αποδείχτηκε ποιον χρειάζεται ο λαός. Δεν πανηγυρίσαμε και θα κάτσουμε στο σπίτι μας. Από σήμερα κιόλας πιάνουμε δουλειά για τους αγώνες, τη βάρβαρη πολιτική που έρχεται, αλλά και τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Εξάλλου είναι και οι διεθνείς εξελίξεις», πρόσθεσε ο κ. Ρήγας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο συσχετισμός παραμένει αρνητικός από το αποτέλεσμα των εκλογών. Η συμβολική αγκαλιά Παρασκευαϊδη Αθανασίου δείχνει και την προγραμματική συμφωνία των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ» συμπλήρωσε, αναφερόμενος στην «κακή» είσοδο των φασιστών με το κόμμα Σπαρτιάτες στη βουλή.

Απέδωσε ψεύδη σε συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας και τον τ. βουλευτή, Γιάννη Μπουρνού, διαφοροποιώντας άλλα στελέχη που «δίνουν τη μάχη με εντιμότητα»: «Δεν είναι μόνο το μνημόνιο που δεν έσκισε ή που είπε ψέματα ότι βγήκαμε από τα μνημόνια», είπε, αλλά τα όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις εκλογές της 21ης Μαϊου, όπως ότι καθησύχαζε ότι το ΚΚΕ δεν θα έχανε την έδρα και την έχασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε φήμες που «ήθελαν τον κ. Αθανασίου να μας δώσει 75 ψήφους στο χωριό του, την Αγία Παρασκευή που είναι και χωριό της Μαρίας Κομνηνάκα, το ΚΚΕ ανέβηκε σε ποσοστά, αλλά έχασε ψήφους».

Εκτενή αναφορά έκανε ο κ. Ρήγας στην είσοδο των ακροδεξιών κομμάτων στη βουλή, τονίζοντας ότι ο φασισμός πρέπει να τσακιστεί.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Καθαρίζουν οι ακτές της Δυτικής Λέσβου

Με την άφιξη ειδικού μηχανήματος η αρχή έγινε στην Πέτρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συλλυπητήρια Μουτζούρη για τον θάνατο του Στράτου Σεφτελή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Eφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σεφτελής

Σε ηλικία 68 ετών πέθανε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, αθλητικός συντάκτης και παρουσιαστής για 34 χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»