× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τσίπρας: «Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο»

Ψήφισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/6/2023

Τσίπρας: «Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, έφτασε στις 10.30 π.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου (Παναγή Τσαλδάρη 2 & Κουντουριώτου 1Α, Περιστέρι) για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι στη σημερινή τελική και κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα, κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα:

«Στη σημερινή τελική και κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση και μάλιστα με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής που δίνει 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα κρίνεται ποιος και πως θα κυβερνήσει τα επόμενα χρόνια, κρίνεται η ζωή μας την επόμενη τετραετία, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας. Κρίνεται αν την επόμενη ημέρα θα έχουμε μία κυβέρνηση ανεξέλεγκτη ή ισορροπία στη δημοκρατία και στο πολιτικό μας σύστημα. Αν θα έχουμε ισχυρή αντιπολίτευση να ελέγχει την κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα αυτό το ρόλο. Να στηρίξει τις ανάγκες της κοινωνίας, να εκπροσωπήσει την κοινωνική πλειοψηφία, αλλά και να παίξει έναν ρόλο εξισορροπητικό στο σύστημα και στη δημοκρατία. Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο».

Μετά τη δήλωση κατά την αποχώρησή του από το εκλογικό κέντρο, ο Αλέξης Τσίπρας καταχειροκροτήθηκε.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ