× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Τεντόγλου στην κορυφή της Ευρώπης

Προσγειώθηκε στα 8,34 μέτρα - Νικητής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων

Δημοσίευση 24/6/2023

Ο Τεντόγλου στην κορυφή της Ευρώπης

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε την κλάση του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, πετυχαίνοντας την κορυφαία φετινή επίδοση στη «γηραιά» ήπειρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με άλμα στα 8,34 μέτρα, ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε ο κορυφαίος άλτης του μήκους στην Ευρώπη φέτος και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρώτη θέση στο αγώνισμα, στη διοργάνωση που διεξάγεται στη Σιλέσια της Πολωνίας. Επίσης, πέτυχε την πέμπτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο για τη φετινή σεζόν ανοιχτού στίβου. 

Παράλληλα, ο Ολυμπιονίκης του μήκους πρόσφερε σημαντικούς βαθμούς στην Ελλάδα, η οποία δίνει τη μάχη της για να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων στίβου. 

Εκτός από το άλμα στα 8,34 μ., το οποίο πέτυχε στην τελευταία του προσπάθεια, ο Μίλτος Τεντόγλου προσγειώθηκε επίσης στα 8,08 μ. και 8,07 μέτρα. Με την καλύτερη επίδοσή του στον σημερινό αγώνα απείλησε το ρεκόρ της διοργάνωσης, που κατέχει ο ίδιος με 8,38 μ., από το 2021. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ