× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Περιοδεία του ΚΚΕ στη δυτική Λέσβο

«Ανεμώτια, Δάφια, Μεσότοπος, Ερεσός βροντοφωνάζουν ΚΚΕ πρώτο κόμμα στο χωριό» αναφέρει ανακοίνωση της τομεακής επιτροπής Λέσβου του κόμματος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/6/2023

Περιοδεία του ΚΚΕ στη δυτική Λέσβο

Η Δυτική Λέσβος ψηλώνει ακόμη περισσότερο το ΚΚΕ και στέλνει μήνυμα επανεκλογής Κομμουνιστή Βουλευτή. Σε Παράκοιλα και Δάφια συνεχίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η περιοδεία του κλιμακίου του ΚΚΕ με τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, συνοδευόμενο από τον υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στο νομό Λέσβου Σταύρο Μαντατή και τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Λέσβου Γιάννη Συκά. Στα Δάφια οι κάτοικοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι μετά από χρόνια το ΚΚΕ θα είναι και πάλι πρώτο κόμμα στο χωριό και μέχρι την τελευταία στιγμή θα δώσουν τη μάχη σπίτι – σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Το απόγευμα η περιοδεία συνεχίστηκε σε Άγρα, Μεσότοπο, Ερεσό και Σκάλα Ερεσού. Στο κλιμάκιο του ΚΚΕ συμμετείχε και η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Αγλαΐα Κυρίτση. Εκεί, ο Θανάση Παφίλης συνομίλησε με αγρότες της περιοχής και κατοίκους, και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Μόνο η Μαρία Κομνηνάκα θα ενισχύσει την πραγματική αντιπολίτευση του ΚΚΕ απέναντι στη βαρβαρότητα που θα εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση.».

Η τριήμερη περιοδεία του Θ. Παφίλη στη Λέσβο θα ολοκληρωθεί με χαιρετισμό σε γλέντι των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στην Ανεμότια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ