× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν είναι χαλαρές»

«Εχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας και ζητάμε εντολή από τον λαό για να κυβερνήσουμε» τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Μοιρασγεντής

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 22/6/2023

«Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν είναι χαλαρές»

«Θόλωσε τους πολίτες το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την ουσία της απλής αναλογικής» σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Μοιρασγεντής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν όψει των εκλογών ο κ. Μοιρασγεντής ξεκαθάρισε ότι στις 25 Ιουνίου δεν είναι χαλαρές οι εκλογές, «δεν θα έχουμε και άλλες κάλπες», και «δεν πρέπει να το δει χαλαρά ο κόσμος, γιατί «η ατζέντα της ΝΔ είναι να επιδεινώσει τη θέση των πολιτών αν επανεκλεγεί». «Γι’ αυτό ζητάμε εντολή από τον λαό για να κυβερνήσουμε/», πρόσθεσε.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι στο διάστημα από την 21η Μαϊου έως σήμερα η ατζέντα έχει επικεντρωθεί στη Ροδόπη και τους υποψήφιους της ΝΔ που κουνούν το δάχτυλο επειδή εξέλεξε ΣΥΡΙΖΑ, και δεν έχουν συζητηθεί ουσιαστικά πράγματα. Μάλιστα άσκησε κριτική στη ΝΔ ότι «τελικά δεν έχει κοστολογημένο πρόγραμμα», ενώ αντίθετα «το πρόγραμμα και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι παντού κατατεθειμένες και οι ψηφοφόροι μπορούν να τις βρουν ανά πάσα στιγμή».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη: 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ