× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ο λαός της Λέσβου δεν θα αφήσει να χαθεί η έδρα του ΚΚΕ»

Συγκινητική παρέμβαση της υποψήφιας βουλευτρίας του ΚΚΕ Μαρίας Κομνηνάκα στη συναυλία στην πλατεία Σαπφούς

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 20/6/2023

«Ο λαός της Λέσβου δεν θα αφήσει να χαθεί η έδρα του ΚΚΕ»
Παναγιώτης Μπαλάσκας

Ισχυρό μήνυμα επανεκλογής βουλευτή του ΚΚΕ στο νομό Λέσβου έστειλαν το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουνίου τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Σαπφούς στα πλαίσια της μεγάλης συναυλίας που διοργανώθηκε από την Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συναυλία απηύθυνε χαιρετισμό και η υποψήφια βουλεύτρια του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα ενώ την προλόγισε ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου Κώστας Ρήγας. Να σημειωθεί ότι η κ.Κομνηνάκα έγινε πρόσφατα μητέρα και δέχτηκε τις ευχές των παρευρισκομένων.

Στο χαιρετισμό της η κ.Κομνηνάκα ανέφερε ότι «η σημερινή μέρα ήταν μια ανάσα και ένα ευχαριστώ για όλους και όλες που δώσαμε μαζί τη μάχη για να ανεβάσουμε πιο ψηλά το ΚΚΕ. Όμως η σημερινή μέρα έχει και μια άλλη χροιά. Είναι μια υπόσχεση και μια δέσμευση ότι θα κάνουμε το άλμα ότι θα ψηλώσουμε ακόμα πιο πολύ το Κόμμα μας και από αυτές τις εκλογές ο νομός Λέσβου θα βγει με συμπαραστάτη το βουλευτή του ΚΚΕ. Αυτό που έχει ανάγκη».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησης της η κ.Κομνηνάκα τόνισε ότι «ο λαός της Λέσβου δεν πρόκειται να αφήσει να χαθεί η έδρα του ΚΚΕ. Θα επιστρέψει εκεί όπου της ανήκει.Αυτό που έχουν ανάγκη και εκείνοι που έκαναν το βήμα και αυτοί που δίστασαν στις προηγούμενες εκλογές είναι τον βουλευτή εκείνον που θα μπει μπροστά όταν θα έρθουν να του πάρουν το σπίτι, τον βουλευτή εκείνον που θα δίνει την μάχη και μέσα στη βουλή και όχι ακόμα έναν βουλευτή που θα ψηφίζει νόμους για να διευκολύνει τους πλειστηριασμούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Κλείνοντας την παρέμβαση της η κ.Κομνηνάκα σημείωσε ότι «ο λαός της Λέσβου θα επιλέξει να έχει δίπλα του βουλευτή συμπαραστάτη και αυτός ο βουλευτής μπορεί να είναι μόνο ο βουλευτής του ΚΚΕ. Γι αυτό τις μέρες που μείνανε θα δώσουμε αποφασισμένα τη μάχη με το πείσμα που συναντάμε στον κόσμο που λέει ότι δεν πρέπει να λείψει αυτή η φωνή από το νομό.Αυτή είναι μια μάχη που τη δίνουμε για να μπορέσουμε την επόμενη μέρα από καλύτερη θέση να αντιπολιτευτούμε μια πολύ σκληρή πολιτική που μόνο το ΚΚΕ μπορεί να δώσει 100% μαχητικά.Είναι μια μάχη που τη δίνουμε για τη ζωή μας, για εμάς και τα παιδιά μας, γι αυτά που δικαιούμαστε».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ