× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η έδρα πρέπει να επιστρέψει στο ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα που εκπροσωπεί τον λαό»

«Από πού αντλούν θράσος και αισιοδοξούν τα στελέχη της ΝΔ» αναρωτήθηκε η Μαρία Κομνηνάκα σχολιάζοντας την επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Λέσβο

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 14/6/2023

«Η έδρα πρέπει να επιστρέψει στο ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα που εκπροσωπεί τον λαό»

«Από πού αντλούν θράσος και αισιοδοξούν τα στελέχη της ΝΔ» αναρωτήθηκε η Μαρία Κομνηνάκα, υποψήφια βουλεύτρια του ΚΚΕ Ν. Λέσβου σχολιάζοντας την επίσκεψη Γεραπετρίτη και Μηταράκη στη Λέσβο, στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων, στις κεραίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας και τα αντιπαρέβαλε με το κλίμα αισιοδοξίας που απέπεμπαν τα στελέχη της ΝΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κ. Κομνηνάκα, ενώ γέννησε πριν από 10 ημέρες και φροντίζει τη μικρή της κόρη, σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται και πάλι στο πόδι για προεκλογική περιοδεία, αν και η ίδια όπως λέει ξέρει ότι οι σύντροφοί της και συνυποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ μαζί με τα στελέχη, τα μέλη και τους αγωνιστές βρίσκονται κάθε στιγμή παντού: Στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στις κεραίες στα Βασιλικά, στη διακοπή των πλειστηριασμών στους καθημερινούς αγώνες, αλλά και πανελλαδικά όπως στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος.

Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που ενισχύθηκε στις πρώτες εκλογές, η κ. Κομνηνάκα τόνισε ότι είναι ένα κόμμα, του οποίου οι πολιτικές έχουν δοκιμαστεί, ένα κόμμα που έχει ψηφίσει το 70% των νομοσχεδίων της κυβέρνησης της ΝΔ, και έχει κριθεί και τοπικά με τη συνεργασία που έκανε αυτοδιοικητικά με τη ΝΔ και τη θέση του υπέρ της Βάστριας, την οποία χαρακτήρισε στρατόπεδο και φυλακή. Κριτική άσκησε και στον ΣΥΡΙΖΑ ειδικά για την περίοδο διακυβέρνησής του και κάλεσε τον λαό να ψηφίσει ΚΚΕ, για να επιστρέψει η έδρα στο «μοναδικό κόμμα που εκπροσωπεί τον εργαζόμενο λαό».

Μπορείτε να ακούσετε ΟΛΗ τη συνέντευξη:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ