× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η νέα κυβέρνηση πρέπει να ασχοληθεί με το δημογραφικό»

Στο Μανταμάδο και στην Αγία Παρασκευή βρέθηκε ο πρώην Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Προσκύνησε τον Ταξιάρχη και ξεναγήθηκε στο γηροκομείο που χτίσθηκε με δαπάνη της εκκλησίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/6/2023

«Η νέα κυβέρνηση πρέπει να ασχοληθεί με το δημογραφικό»

Στο Μοναστήρι του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο και στο γηροκομείο που χτίσθηκε με έξοδα του της εκκλησίας  ξεναγήθηκε, από τον παπά Στρατή Δήσσο,  λίγο πριν το μεσημέρι ο πρώην Υπουργός Επικρατείας και Μεταφορών και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργος Γεραπετρίτης. Τον πρώην Υπουργό υποδέχθηκε ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Γεραπετρίτης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές Λέσβου, Χαράλαμπο Αθανασίου, Αφροδίτη Βατή, Άρη Χατζηκομνηνό και Ιάσονα Πιπίνη καθώς και τον υποψήφιο βουλευτή της Χίου Νότη Μηταράκη, είχε την ευκαιρία να προσκυνήσει τις εικόνες του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και να ακούσει την ιστορία του ναού και της δημιουργίας της ανάγλυφης εικόνας του Ταξιάρχη από τον ίδιο τον παπά Στρατή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Γεραπετρίτης έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το έργο του γηροκομείου και δήλωσε ότι εφόσον εκλεγεί η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές θα στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρώην Υπουργός Επικρατείας στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας με αφορμή σχόλιο του ιερέα, ότι κάποτε χτιζόταν σχολεία, τώρα είναι πιο απαραίτητα τα γηροκομεία. Ο πρώην κ. Γεραπετρίτης υπογράμμισε ότι το δημογραφικό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η κυβέρνηση που θα εκλεγεί οφείλει να λάβει μέτρα στήριξης του πληθυσμού.

Ακολούθησε επίσκεψη στην Αγία Παρασκευή, το χωριό που κατάγεται ο Χαράλαμπος Αθανασίου. Ο ίδιος ο πρώην αντιπρόεδρος της βουλής ανέλαβε τη ξενάγηση του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού στην περιοχή και στα νεοκλασσικά κτίρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής ο κ. Γεραπετρίτης θα επισκεφθεί την Αγιάσο.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ