× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λευκή Νύχτα, επίδειξη μόδας και καλοκαιρινό πάρτι στην αγορά της Μυτιλήνης

Λαμπερές εκδηλώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. Η λευκή νύχτα θα πλαισιωθεί από γνωστό μουσικό συγκρότημα και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που θα μαγειρέψει στην Ερμού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/6/2023

Λευκή Νύχτα, επίδειξη μόδας και καλοκαιρινό πάρτι στην αγορά της Μυτιλήνης

Μεγάλα σχέδια για λαμπερές εκδηλώσεις και πρωτότυπες δράσεις στην αγορά της Μυτιλήνης και σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της πόλης έχει για το φετινό καλοκαίρι ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης στα πρότυπα της περσινής επιτυχημένης διοργάνωσης της Λευκής Νύχτας που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο. Ακολούθησαν βέβαια και άλλες επιτυχημένες δράσεις με εορταστικές νύχτες την περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι οποίες αποτέλεσαν πόλο έλξης εκατοντάδων καταναλωτών στα καταστήματα της Μυτιλήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες ,ήδη έχει ορισθεί η ημερομηνία για τη νέα Λευκή Νύχτα η οποία θα πραγματοποιηθεί κοντά στις 10 Αυγούστου ενώ οι δράσεις της θα επεκταθούν σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της Μυτιλήνης.

Ο προγραμματισμός που συζητά ο Εμπορικός Σύλλογος είναι η γιορτή να πλαισιωθεί με ένα μουσικό συγκρότημα το οποίο θα μπει στο κέντρο της Ερμού και με άλλα τοπικά μουσικά συγκροτήματα τα οποία θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της αγοράς και εμπορικών δρόμων της Μυτιλήνης. Μουσική εξάλλου θα παίζουν και γνωστοί DJ της Λέσβου. Στόχος είναι η βραδιά να θυμίζει ένα ατέλειωτο μουσικό καλοκαιρινό πάρτι, με πολύ κόσμο και ευχάριστη διάθεση.

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή της γνωστής παρουσιάστριας και σεφ Αργυρώς Μπαρμπαρίγου η οποία θα μαγειρέψει και θα σερβίρει μεζεδάκια στον κόσμο που θα κατέβει εκείνη την ημέρα στην αγορά της πόλης.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δεύτερο μεγάλο event που σχεδιάζει ο Εμπορικός Σύλλογος είναι μία εντυπωσιακή πασαρέλα μόδας στην οποία θα συμμετέχουν τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης της πόλης μας. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στη μαρίνα της Μυτιλήνης αν και εξετάζονται και άλλοι χώροι για τη συγκεκριμένη δράση.

Τις επόμενες ημέρες εξάλλου οι έμποροι της πόλης μας ετοιμάζονται και για ένα ακόμη event το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ένα καλοκαιρινό πάρτι στην πλαζ Τσαμάκια της. Μάλιστα επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος χώρος ψυχαγωγίας επειδή είναι εντός της πόλης και είναι εύκολα προσβάσιμος σε όλο τον κόσμο ακόμη και χωρίς αυτοκίνητο. Στόχος του Εμπορικού Συλλόγου είναι μέσα από αυτή τη δράση να έρθουν πιο κοντά τα μέλη του και να περάσουν όμορφες στιγμές καλοκαιρινής χαλάρωσης.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑ

Κίνηση στην αγορά της Μυτιλήνης την Κυριακή

Ανοιχτά τα καταστήματα έως τις 3, την Κυριακή των Βαϊων εγκαινιάζοντας το πασχαλινό ωράριο
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλα πρόστιμα για τους ξεχασιάρηδες φορολογουμένους

Εάν οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί μέσα στη νόμιμη προθεσμία καταβολής, ο φορολογούμενος υποχρεούται να καταβάλει τόκους
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ανοιξη στις τιμές του ελαιολάδου ξανά

Ισπανικό σάλπισμα ανόδου των τιμών
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Αρχίζει η επιβολή προστίμων από 2 Μαϊου
ΕΛΛΑΔΑ

Θα υπολειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Τι θα γίνει με τα καταστήματα των τραπεζών εκείνη την ημέρα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑ

Η αγορά της Μυτιλήνης περιμένει...«Ανάσταση», τη Μεγάλη Εβδομάδα

Υποτονική είναι η κίνηση στα καταστήματα της πόλης παρά το γεγονός ότι είμαστε μια ανάσα πριν το Πάσχα. Στα δώρα και στις επιδοτήσεις που πληρώνονται από βδομάδα, εναποθέτουν οι έμποροι τις ελπίδες τους
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μειώθηκε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα στο Βόρειο Αιγαίο

Αύξηση καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο κατά 15,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Με έξι ώρες καθυστέρηση η αναχώρηση του Aqua Blue

Θα αναχωρήσει την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 9:00 το βράδυ αντί στις 3:00 το απόγευμα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βραδιά με γεύσεις Βορείου Αιγαίου στο Λονδίνο

Άλλη μια προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών από την Αγγλία
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα Διοίκηση στον Σύνδεσμο Συμβούλων Επιχειρήσεων Βορείου Αιγαίου

Οι εκλογές διεξήχθησαν ηλεκτρονικά