× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Ιάσων Πιπίνης στο νοσοκομείο και Πυροσβεστική Λήμνου

Συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα του υποψηφίου βουλευτή νομού Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/5/2023

Ο Ιάσων Πιπίνης στο νοσοκομείο και Πυροσβεστική Λήμνου

Το νοσοκομείο και την Πυροσβεστική Λήμνου επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στο νομό Λέσβου κ. Ιάσων Πιπίνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού συνάντησε τον Διοικητή του νοσοκομείου Λήμνου κ. Τριαντάφυλλο Κανταρά, από τον οποίον ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, όπως είναι η πλήρως εξοπλισμένη μονάδα τεχνητού νεφρού. Επίσης συνομίλησε με εργαζόμενους για τα ζητήματα που τους απασχολούν. «Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ενισχύσει σημαντικά τις δομές υγείας στη Λήμνο. Ακολουθούν περισσότερα έργα, όπως η αναβάθμιση του νοσοκομείου και η ανακατασκευή του Ψυχιατρικού Τμήματος. Έχω πει πολλές φορές ότι η προτεραιότητα μου είναι η ενίσχυση των δομών Υγείας. Η κυβέρνηση θα μας στηρίξει και σε τοπικό επίπεδο ακόμη περισσότερο, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τα κενά που προκύπτουν, αρκεί να το διεκδικήσουμε δυναμικά. Εγώ μπορώ να διεκδικήσω», δήλωσε ο κ. Πιπίνης.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου βρέθηκε, ο κ. Πιπίνης ανέφερε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για τον κλάδο. «Ως δημοσιογράφος για περίπου δυο δεκαετίες, έχω καλύψει εκατοντάδες πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα και γνωρίζω τις δύσκολες συνθήκες αλλά και την προσφορά των πυροσβεστών. Αυτή η προσφορά θεωρώ ότι πρέπει να αναγνωριστεί εμπράκτως ακόμη περισσότερο», τόνισε ο κ. Πιπίνης. Ο υποψήφιος βουλευτής συνομίλησε και με τον διοικητή της Υπηρεσίας κ. Παναγιώτη Μπιμπούδη και κατέγραψε και άλλα θέματα που απασχολούν τους πυροσβέστες.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ