× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ρήξη Μαμάκου ‑ Χοχλάκα και διαγραφή!

Αλυσιδωτές αντιδράσεις μετά την ανάληψη της προεδρίας του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού .Και ιστορίες παραδημοσιογραφίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/12/2019

Ρήξη Μαμάκου ‑ Χοχλάκα και διαγραφή!

Η ανάληψη της προεδρίας του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του τ. δήμου Λέσβου από τη Βάσω Χοχλάκα προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στον συνδυασμό του Μιχάλη Μαμάκου "Αλλάζουμε τον τόπο μας".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες, ο επικεφαλής της παράταξης αποφάσισε να προχωρήσει στη διαγραφή της Βάσως Χοχλάκα από αυτή, σε μια προσπάθεια να κρατήσει αποστάσεις από την ανάληψη της προεδρίας της στον διαδημοτικό σύνδεσμο του Νομικού Προσώπου.

Σε επικοινωνία μας με τη Βάσω Χοχλάκα, πάντως, εκείνη δήλωσε άγνοια, αφού δεν έχει προηγηθεί η παραμικρή συζήτηση, μεταξύ τους, σχετικά.

Όλα δείχνουν ωστόσο πως η υποψηφιότητα της για την προεδρία και η εκλογή της τελικά, με τις ψήφους των δύο συμβούλων της Δυτικής Λέσβου, αιφνιδίασε ως ένα βαθμό αλλά και ανέτρεψε εν μέρει τα σχέδια της παράταξης "Αλλάζουμε τον τόπο μας", στην οποία να σημειωθεί ότι η Βάσω Χοχλάκα πρώτευσε στη σταυροδοσία στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μεταξύ, άφθονο γέλιο προκάλεσε δημοσίευμα τοπικής παραδημοσιογραφικής ιστοσελίδας που αναδημοσιεύει είδησεις από τη Λέσβο και έμπλεξε το... ΠΑΣΟΚ στη διαγραφή της Βάσως Χοχλάκα από την αυτοδιοικητικη παράταξη του Μιχάλη Μαμάκου.

Η χονδροειδής παραποίηση της αλήθειας προβλημάτισε σε τέτοιο βαθμό, που κάποιοι από τον χώρο, εδώ στη Μυτιλήνη, έσπευσαν να τηλεφωνήσουν στη... Χαρίλαου Τρικούπη, καλού κακού. Όπου και τους δηλώθηκε όχι μόνο άγνοια, αλλά και απορία για το πώς θα μπορούσε να εμπλακεί το κόμμα στην διαγραφή ενός αυτοδιοικητικού μέλους μιας δημοτικής παράταξης.

Εξάλλου, κατά την ταπεινή μας γνώμη, εαν ετίθετο πράγματι θέμα διαγραφής από το κόμμα -και αναφερόμαστε στο... επιδικο το ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο και όχι στο ΚΙΝΑΛ- πιθανότερο θα ήταν να διαγράφονταν όσοι θα... επιχειρούσαν να συνεργαστούν με τον Στρατή Κύτελη. Και όχι εκείνοι που του ασκούν αντιπολίτευση.

Τώρα αν η παραδημοσιογραφική σελίδα μπερδεύει το ΠΑΣΟΚ.,το ΚΙΝΑΛ,τον Μαμάκο,τον Κύτελη και την καφετέρια στο πάρκο της Αγ.Ειρήνης μόνο ο "άμισθος ειδικός συνεργάτης σε θέματα  επικοινωνιακής στρατηγικής" μπορεί να εξηγήσει.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτη δρομολόγηση του Asterion II

Μπαίνει στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη τα Σάββατα του Ιουλίου και του Αυγούστου για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς οχημάτων και φορτηγών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος η ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες

Και η νεολαία και ο λαός, μπορεί να αξιοποιήσει κάθε κάλπη για να δοθεί συνέχεια στον αγώνα, που αποκρούει την πολιτική που υπερασπίζεται τους λίγους σε βάρος των πολλών» τόνισε η βουλευτής του κόμματος Αφροδίτη Κτενά στην ομιλία της στην εκδήλωση του ΚΚΕ
ΧΩΡΙΑ

Μπακογιάννης και Κοσιώνη στην Αγιάσο

Δοκίμασαν λουκουμάδες στο κατάστημα της πρώην Προέδρου του χωριού Διαμάντως Ρουγκέλλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Ταγματάρχης Παπαγιάννης... ξανά στο Κιόσκι Μυτιλήνης

Άπαντες παρόντες στην πλατεία Ελευθερίας, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του νεκρού Διοικητή του Τάγματος των Λεσβίων στρατιωτών, στην πολύνεκρη Μάχη του Σκρά
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πάει άλλο με αυτή την Ευρώπη»

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Αφροδίτη Κτενά μιλά στο «Ν» για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη Μουτζούρη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών

Ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα του νομού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης

Παρακολούθησε την παρουσίαση ψηφιακών εργασιών που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Λέσβου