× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δραστηριότητες της Μαρίας Νικολάρα

Περιοδείες σε όλη τη Λέσβο και επισκέψεις σε χώρους εργασίας, πραγματοποιεί, η υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Μαρία Νικολάρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/5/2023

Δραστηριότητες της Μαρίας Νικολάρα

Την προηγούμενη βδομάδα η υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Μαρία Νικολάρα  επισκέφθηκε και συνομίλησε με κατοίκους και εργαζόμενους σε χώρους εργασίας σε Μυτιλήνη και Καλλονή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον επισκέφθηκε τα Βατερά, που από το 2017 έχουν υποδεχτεί τους καημούς των σεισμόπληκτων και από το περασμένο καλοκαίρι και πυρόπληκτων Βρισαγωτών, που ακόμα παλεύουν να φτιάξουν τα σπίτια τους , καθώς επίσης και τον Πολιχνίτο τα Βασιλικά και το Λισβόρι.

Η περιοχή της Δημοτικής Ενότητες Πολυχνίτου, με το μεγάλο φυσικό κάλος της και τους πολλούς αναπτυξιακούς πόρους, έχει αφεθεί στην τύχη της και χρειάζεται ουσιαστική παρέμβαση για συνολική ανάταξη. 

Επισκέφθηκε επίσης την Ανεμότια που οι αμπελουργοί της και η ΚΟΙΝΣΕΠ Ηφαίστειο , άνοιξαν έναν αναπτυξιακό δρόμο που τον στηρίζουμε απ τη γέννησή του και μας κάνει περήφανους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρία Νικολάρα, επισκέφθηκε και δύο έργα πνοής για τη Δυτ. Λέσβο, με ορατό τον κίνδυνο να χανόταν οριστικά το 2015. Το λιμάνι του Σιγρίου, που ολοκληρώνεται και σε λίγες μέρες θα δεχτεί και τη φετινή σεζόν κάποια ακτοπλοϊκά δρομολόγια, όπως επίσης και τον οδικό άξονας Καλλονής Σιγρίου.

Και τα δύο αυτά έργα, είχαν βαλτώσει και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια πολύ δύσκολη, οικονομικά, εποχή για την χώρα, τα έβαλε, πάλι, μπροστά, παραδίδοντάς τα, το 2019, σε πλήρη εξέλιξη.

Επίσης περιόδευσε και σε πολλά από τα χωριά της Δυτικής Λέσβου – τα περισσότερα κτηνοτροφικά όπως την Αγία Παρασκευή , τη Νάπη, τη Φίλια, το Σκαλοχώρι, την Ερεσό, τη Στύψη, το Υψηλομέτωπο και την Πελόπη,τα Χίδηρα και τη Πτερούντα , την Άντισσα, τη Λαφιώνα και τον Σκουτάρο, όπως και στις λαϊκές αγορές και την αγορά της Μυτιλήνης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές από αυτές τις περιοδείες είναι κοινές με τους άλλους συνυποψήφιους γιατί ¨κοινός στόχος όλων των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., είναι να κάνουμε πλατιά γνωστές τις θέσεις και τις προτάσεις του κόμματός μας, στις περιοδείες μας διακινούμε τοπροεκλογικό φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Λέσβου, με τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων ", σημειώνει η Μαρία Νικολάρα σε ανάρτηση της, στη σελίδα της στα κοινωνικά δίκτυα, ολοκληρώνοντας αυτόν τον κύκλο των επισκέψεων.

 "Με το έργο της, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε ψηλά τον πήχη στα νησιά μας" υπογραμμίζει. "Οπως είχαμε πει τον Ιούλη του 2019, οι συμπολίτες μας, έχουν τώρα μέτρο σύγκρισης και αυτό είναι που βγαίνει από τις συναντήσεις που έχουμε όλο αυτό το διάστημα Το πρόβλημα της ακρίβειας, η ερήμωση των χωριών και το " ως εδώ" σε κάθε συζήτηση. Στις 21 Μαΐου η κοινωνία απαντά με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία προοδευτικής Κυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα»., καταλήγει.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ