× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στα χωριά της Λήμνου περιοδεύει ο Σπύρος Πλάντζος

Σε Ατσική, Καρπάσι και Βάρος βρέθηκε ο υποψήφος βουλευτής του ΚΚΕ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/5/2023

Στα χωριά της Λήμνου περιοδεύει ο Σπύρος Πλάντζος

Στην Ατσική, το Καρπάσι και το Βάρος περιόδευσε ο λημνιός υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό Σπύρος Πλάντζος, μαζί με κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ, όπου συνομίλησε με εργαζόμενους, αγρότες, επαγγελματίες και νέους.


Ζήτησε την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μαΐου και την επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή στο νομό για να μεταφέρει στη βουλή όπως έκανε μέχρι τώρα τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις των συλλογικών οργάνων των εργαζόμενων, αλλά και των επαγγελματιών και των αγροτοκτηνοτρόφων. Οι βουλευτές των άλλων κομμάτων, είπε, στην ουσία αυτό που κάνουν είναι να ψηφίζουν τους αντιλαϊκούς νόμους των κυβερνήσεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ με τα μικρότερα κόμματα δεκανίκια τους. Με την ενίσχυση του ΚΚΕ και την ανάδειξη περισσότερων κομμουνιστών βουλευτών, θα δυναμώσει και η φωνή του εργαζόμενου λαού και μπαίνουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική όποιας κυβέρνησης προκύψει μετά τις εκλογές.


Η πρώτη ψήφος των νέων να είναι κόκκινη


Συνομιλώντας με μαθητές και νέους που ψηφίζουν πρώτη φορά, είπε ότι το ΚΚΕ έφερνε σταθερά μέσα στη Βουλή τις διεκδικήσεις της νέας γενιάς, των φοιτητών, των μαθητών, των σπουδαστών ΙΕΚ. Αυτός ο δρόμος της ανυποχώρητης σύγκρουσης είναι ο μοναδικός που μπορεί να φέρει νικηφόρους αγώνες για τον λαό και τη νεολαία.


Είναι προδιαγεγραμμένος, είπε, ο δρόμος της επόμενης κυβέρνησης, όποια κόμματα κι αν την συγκροτήσουν, όπως κι αν τη βαφτίσουν. Αυτό που δεν είναι προδιαγεγραμμένο είναι η στάση της νεολαίας και η ψήφος της. Είναι στο χέρι μας να κάνουμε τους φόβους τους πραγματικότητα με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ! Να τρομάξουν από ένα ισχυρό, πιο δυνατό «αντίπαλο δέος»!


Ζήτησε η πρώτη ψήφος των μαθητών και των νέων να είναι κόκκινη γιατί το ΚΚΕ παλεύει για όλα τα προβλήματα της νεολαίας, γιατί έχει πρόγραμμα και σχέδιο για να απαλλαγούμε από αυτούς που μας κλέβουν τη ζωή. Γιατί έχει πρόταση διεξόδου, με τον λαό στην εξουσία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση στα Μιστεγνά

Περιφορά του Λάβαρου της Ανάστασης στους δρόμους του χωριού θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... κακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτη Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Με ήχους από τις καμπάνες και χτυπήματα των ξύλινων στασιδιών στο ναό σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης τον Άγιο Θεράποντα, οι Μυτιληνιοί υποδέχτηκαν το μήνυμα της προσμονής της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στη Σκάλα Λουτρών

Η χορωδία από ομάδα γυναικών μελών του Συλλόγου Μικρασιατών έψαλε τα Εγκώμια
ΧΩΡΙΑ

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Περιφορά το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής από την αδελφότητα της Μονής και την Ηγουμένη Ταβιθά
ΧΩΡΙΑ

Ένας ξεχωριστός Επιτάφιος στη Σκάλα Συκαμιάς

Περιφορά με καΐκι στο λιμανάκι του χωριού