× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στη Λαφιώνα ο Ιάσων Πιπίνης μίλησε για το σχέδιο του για τη Λέσβο

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού έβγαλε… σέλφι στα καφενεία όπου συνάντησε και συζήτησε με κατοίκους και επαγγελματίες

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/5/2023

Στη Λαφιώνα ο Ιάσων Πιπίνης μίλησε για το σχέδιο του για τη Λέσβο

Στο χωριό Λαφιώνα βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής στον νομό Λέσβου με την Νέα Δημοκρατία κ. Ιάσων Πιπίνης, όπου συνάντησε πολίτες και παρουσίασε το σχέδιο του για τη Λέσβο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η επιθυμία για ανανέωση στο νησί είναι ιδιαίτερα έντονη και στη Λαφιώνα, όπου συνάντησα πολίτες και τους παρουσίασα τους βασικούς άξονες του σχεδίου μου για τη Λέσβο. Το μήνυμα που έρχεται από τα χωριά του νησιού μας είναι ξεκάθαρο: Η Λέσβος χρειάζεται ανανέωση και σχέδιο για να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Το σχέδιο που έχω εκπονήσει μπορεί να αναμορφώσει το νησί μας», δήλωσε ο κ. Ιάσων Πιπίνης.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού έβγαλε… σέλφι στα καφενεία όπου συνάντησε και συζήτησε με κατοίκους και επαγγελματίες, ενώ με τον πρόεδρο της Κοινότητας Λαφιώνας κ. Νικόλαο Κουνιάρη συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Τον κ. Πιπίνη συνόδευε στη Λαφιώνα και ο κ. Μιχάλης Αχουλιάς, με τον οποίον επισκέφθηκαν και τον ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, που όπως εξήγησαν οι κάτοικοι, υπάρχει ανάγκη επισκευών.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ